promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ariana Grande csatlakozott a Beatleshez
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Na nem minőségben, hanem slágerlista történelemben.

Az énekesnő ötödik stúdióalbuma nem olyan rég látott napvilágot „thank u, next” címmel, ami nem hittem volna, hogy ekkora port fog kavarni. Mert bizony nagyot kavart, mivel a Billboard listáján az arany, az ezüst, és a bronzérmet is az énekesnő kaparintotta meg dalaival.

Az első helyen a 7 Rings áll már negyedik hete. Ez az album előfutára volt, szóval nem meglepő. A második helyre esett be „Break Up With Your Girlfriend, I'm Bored”, a harmadikra pedig a lemez címadó dala, vagyis a „Thank U, Next”.

Grande nem kisebb bandához csatlakozott ezzel a húzással, mint a Beatles, akik 1964-ben tudták mind a 3 helyet uralni. Lehet mondani, hogy nekik akkor nem igazán voltak kihívóik, de ez nem lenne igaz, plusz csak kellett várni ennyit, hogy valaki el tudja ezt érni 55 év után.

A legközelebb amúgy Drake volt hozzá a Scorpion album dalaival. Az első és második hely megvolt neki, de a harmadik dal csak a negyedik helyre tudott felkapaszkodni. Bizony, hajszál választotta el a történelmi sikertől, és akkor ma már hárman lennének ezen a csodalistán.

Grandénak talán ez a legőszintébb lemeze az ötből. Nagyon személyes, ezért nem is szerepelnek rajta vendégelőadók. Ezzel a közvetlenséggel le tudta venni az összes rajongót a lábáról, még azokat is, akik nem szívesen hallgatják őt igazán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás