Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A magyar Belau lesz Mike Shinoda előzenekara

A magyar Belau lesz Mike Shinoda előzenekara

Zene, Film & Kultúra

A magyar Belau lesz Mike Shinoda előzenekara

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:21

Nemzetközi szintű elektronika illik egy nemzetközi sztárhoz.

A Linkin Park alapítója, zeneszerzője, producere és énekes-rappere zenében foglalkozott a mindennel IS, úgyhogy sose tudott megülni a fenekén. Chester Bennington halála nagyon megviselte, de tudta nagyon jól, hogy ettől még nem állt meg a világ, és folytatta a szólóprojektjére való koncentrálást. Talán ez volt a legjobb mód rá, hogy el tudja terelni a gondolatait erről és a Linkin Parkról, aminek mindig is a mozgatórugója volt.

Az előadó 2019. március 12-én az Arénában ad koncertet, szóval már egy hónap sincsen hátra a fellépéséig. Valószínűleg a Belau számára óriási megtiszteltetés, hogy Mike Shinoda őket akarja előzenekarként. Bár volt egy lista, de szokott olyan lenni, hogy néhány művész még azokra is húzni szokta a száját, azonban a magyar elektronikus duó tökéletes választás. A páros élőben 4 fősre duzzad majd és egy tömött Aréna nézheti meg, mit is tudnak a srácok.

Első, Island of Promise című daluk már megmutatta, hogy itt valami különleges zenei projekt van születőben. A hozzátartozó kisfilm megnyerte az első magyar Klipszemlét is, valamint bekerült az Aranyélet című HBO sorozatba.

2016 novemberében jelent meg a formáció 12 számos nagylemeze, a The Odyssey, mely végül bezsebelte az év elektronikus zenei lemeze díjat a Fonogram gálán. Ha igazán meg akarjuk őket ismerni, akkor vessük bele magunkat az albumba. Egy biztos, Shinoda igazi felhőn táncolós mennyei felvezetés fog kapni, ami még Chester Bennington halló járatainak is jól fog esni odafent.

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria