Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Véglegessé vált a VOLT Fesztivál programja

Véglegessé vált a VOLT Fesztivál programja

Zene, Film & Kultúra

Véglegessé vált a VOLT Fesztivál programja

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 17:46

A kalapba került a Black Eyed Peas, a Cypress Hill és a Papa Roach is.

Mától lett teljes a VOLT fesztivál programja, szóval most már tényleg lehet gondolkodni, hogy kiket akarunk megnézni Sopronban. A móka június 26-tól továbbra is négy napon át várja a fesztiválozókat.

A sok év után újra színpadra lépő Black Eyed Peas a VOLT-ot választotta az európai turné egyik kiemelt állomásaként. A mainstream hip-hop talán legmeghatározóbb legendái nemcsak új albumot, hanem a legnagyobb slágereket is magukkal hozzák, még akkor, ha már csak trióban tolják. Ugyebár Fergie egy ideje nincsen a zenekarban, akivel a poposabb énjét élte a csapat, de ma már újra visszatértek a gyökerekhez, vagyis a valódi hip-hophoz. Úgyhogy a vérbeli rajongók készüljenek fel egy kis underground behatásra is.

A VOLT nyitónapja egy igazi rockfesztivállá alakult, hiszen a már korábban bejelentett Slipknot elé igazolt a Cypress Hill, a Papa Roach és az Amaranthe. Így azonban van változás is, mivel a Tankcsapda a tervezettől eltérően egy nappal később, Slash előtt mutatja be 30 éves, jubileumi showját.

Amúgy szintén csütörtökön lép színpadra a hard rock, funk, rap és thrash jellegzetességeit elegyítő Ugly Kid Joe is. A kilencvenes évek nagy sikerű kaliforniai zenekara tavaly koncertezett nálunk először a Barba Negra Trackben, most nyáron pedig már vissza is térnek a VOLT-ra, hogy az ottani közönséget is megmozgassák kicsit.

Minden bizonnyal teltház várja majd Sopronban az elektro pop egyik legfontosabb és legaktuálisabb európai művelőjét, Jan Blomqvistot, aki teljes zenekarával érkezik a VOLT-ra.

A sok-sok születésnap és jubileum között sokak örömére az osztrák Kruder & Dorfmeister páros ugyancsak itt ünnepel, de fellép még a Kollektiv Turmstrasse duó is.

20. születésnapját ünnepli a drum and bass specialistáit tömörítő Bladerunnaz csapata, akik a kezdetek óta fontos szereplői a VOLT programjának. Az ünnepi eseményre DJ Friction és a The Prototypes érkezik Sopronba, miközben ugyanezen a napon a Next Level-est keretében Habstrakt lép színpadra. 

Végül, de nem utolsó sorban, a legfrissebb hírek szerint visszatér a VOLT-ra a hazai közönség két nagy kedvence, a Nouvelle Vague és a !DelaDap is.

A négy napos program tehát innentől teljes, most már csak azt kell eldöntenünk, kire vagy kikre szeretnénk bulizni egy óriásit!

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria