promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Oscar: négy kategóriát reklámszünetben adnak át
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Magyarul ezt a négy kategóriát megalázzák, ha csak John Bailey, az amerikai Filmakadémia elnöke nem kezdi el ismét vakargatni a fejét, hogy ez bizony így nem lesz jó, mivel már rengetegen kiakadtak rá.

Nem kötelező minden kategóriára figyelni, mert nem érdekelhet mindenkit az összes kategória. Szóval az ember eldöntheti, hogy éppen mikor megy ki a konyhába vagy könnyíteni magán. Sőt, a netes közvetítés él, és ott nem lesz szünet, de akkor is hatalmas lealacsonyítás, hogy pont mész ki átvenni az Oscarodat, mint a legjobb vágó, és tudod, hogy a tévénézők épp valamelyik cola reklámot bámulják, vagy pont az üdítő hatásai miatt egy másik helységben ürítenek.

A legjobb operatőri munka, a legjobb vágás, a legjobb rövidfilm, valamint a legjobb smink és haj van most erre kárhoztatva. John Bailey szerint ezt minden évben cserélgetnék, persze csak az ilyen zérus kategóriáknál, mint a legjobb operatőr. Végül is a ki a francot érdekel egy filmnél, nem igaz? Mi magyarok már csak tudjuk, mivel van Oscar-díjas operatőrünk, akit úgy hívtak Zsigmond Vilmos, de legjobb rövidfilmünk is Mindenki címmel.

Nem csak a szakmai stábnál, hanem neves rendezőknél, színészeknél verte ki a biztosítékot a döntés. Talán a leghevesebben Russell Crowe kelt ki magából:

„Az Akadémia kihagyja a televíziós közvetítésből az operatőri, vágói és a sminkes díjak átadását? Nem is lehet értelmesen reagálni rá, annyira kib*szott hülyeség az egész döntés!”

Bailey nyugtatgatott mindenkit, hogy ez csak a show lerövidítéséről szól, ettől még mind a 24 kategória jelöltjeinek érdemeit egyformán tiszteletben tartják.

Szép szöveg ez, csak ilyen lépéssel karöltve nehéz elhinni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás