promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új drum & bass mesterművel rukkolt elő L Plus
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bounty nem csak csoki lehet, hanem egy marha jó DnB szám is!

A stílus már 1998-ban bekebelezte a szlovák producert, aki az egyetemen merült el a DJ-zés világában, majd 2002-ben meg is jelentette az első saját szerzeményét. Szép lassan a nemzetközi szintér elkezdett felfigyelni a dalaira, mivel egyre sűrűbben kerültek be a legjobb mixekbe.

A nagy áttörés egyértelműen az volt, hogy felkerült a legnagyobb DnB mágus, Andy C válogatáslemezére, pontosabban a Nightlife 4-ra. Nehéz is lenne sorolgatni, mennyi saját dal és remix fűződik a nevéhez, de inkább szemezgessünk tőle Spotifyon, ahol biztosan találunk kedvünkre valót.

L Plus használ pár dallamot, de imádja a masszív basszusokat, ütemeket, tehát remekül keveri össze a modern és klasszikus DnB világot, és nem csak a hangzás terén. Nagyon kevesen ismerik, és én is csak most találkoztam vele először, ami fura, mert őrületesen jó zenéket ír. Ha egy DnB buliban ő állna a pultban, hát ott bizony lenne tánc bőven.

Talán kellett is, hogy a Bountyt halljam tőle először, mert zseniális zene. Tényleg nem csak a műfaj kedvelőinek ajánlom, hanem bármilyen házibuliba, ahol meg kell mozgatni a feneket, és ki lehet picit lögybölni a sört a szőnyegre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás