promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Budapest Parkban csápolhatunk a Little Big-re
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ők éneklik a dalukban, hogy: „My dick is big, my dick is very big!”. A fordításához nem kell nagy angoltudás.

A 2013-ban alakult rave csapat, a Little Big azon kevés orosz zenekarok közé tartozik, akik hazájukon kívül is rekordidő alatt lettek ismertek. Az Európa-szerte egyre többet koncertező formáció július 18-án a Budapest Parkba hozza el őrületes freakshow-ját.

Nem is igazán a zenéjük tette ismertté őket, hanem az őrültségük és a pimaszságuk, na meg hát a videóik, amikben nem ismernek kegyelmet. Az emberek miért imádták meg őket? Mert poén az egész, és ha nem akarunk bele komolyságot vinni, akkor erre a stílusra nagyon is jól lehet bulizni. Persze kell hozzá egy-két bubis ásványvíz alkohollal.

A négytagú formáció már az elejétől nem rejti véka alá, hogy tudatosan építették fel ezt a márkát:

„Az ilyesfajta zenére van kereslet. Egy árva penny-t sem fektettünk ebbe, csak forgattunk egy videót, és rögtön megismerték a nevünket Európában.”

A srácok Bick Dick című klipjét például a Berlin Music Video Awards-on is díjazták, de azóta van új őrület, ez pedig a Skibidi című videójuk, amit tekinthetünk egy Gangnam Style paródiának is, vagy nem tudom. Őket nem igazán kell megfejteni, csak élvezni, röhögni, és partyzni rá, ami a csövön kifér. Élőben is zseniálisak lesznek, mert hát a rave, az akkor is rave, ha poénos köntösbe bújtatjuk.

Bick Dick

Skibidi

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás