Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Luis Fonsi megmutatja, hogy a Despacito után is van élet

Luis Fonsi megmutatja, hogy a Despacito után is van élet

Zene, Film & Kultúra

Luis Fonsi megmutatja, hogy a Despacito után is van élet

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 19:03

Nem csak a világsláger van az univerzumban, mivel ez már a kilencedik albuma a sorban.

Az énekes 2017-ben lépett fel először hazánkban, és amikor az emberek megtudták, hogy ez egy önálló koncert lesz, akkor meglepődtek, hogy mi, ennek az embernek van több dala is? Van, méghozzá rengeteg. Fonsi jól járt az itteni koncerttel, mivel az embereknek bejött a többi száma is, és a többség úgy is táncikált, hogy csak a Despacitot ismerte tőle.

Fonsi karrierje több, mint húsz évvel ezelőtt kezdődött: tinédzserként került Puerto Ricóból Floridába, ahol először Joey Fatone-nal énekelt együtt. A poprajongóknak ismerős lehet a név, mivel ő az NSync tagjaként vált világhírűvé. A páros útjai 2002-ben újra keresztezték egymást: Fatone ugyanis Fonsi angol crossover-albumán is feltűnt vendégelőadóként.

A latin-amerikai énekes sikerének titka, hogy modernizálta a canciones contravenas, azaz a nagyon erőteljes érzelmeket közvetítő balladák klasszikus műfaját a rock, a dance-pop, az R&B és a reggaeton elemeinek bevonásával.

A Vida ismét igazi pop injekció, mivel olyan nevek működnek közre rajta, mint Demi Lovato, Justin Bieber, Stefflon Don, Daddy Yankee és Ozuna. Ebből a névsorból már le is vezethető, hogy kinek a világa lesz az album. Az enyém biztosan nem, úgyhogy a tesztelést is rátok bízom, ide kattintva már bele is vethetitek magatokat!

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria