Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tom Cruise elvállalta a Mission: Impossible folytatását

Tom Cruise elvállalta a Mission: Impossible folytatását

Zene, Film & Kultúra

Tom Cruise elvállalta a Mission: Impossible folytatását

Zene, Film & Kultúra

HG 10:54

Ráadásul egyből további két rész elkészítését írta alá, melyeket egymást követő években terveznek bemutatni.

A sokak által kedvelt Ethan Hunt már hetedik, illetve nyolcadik alkalommal tér vissza a mozivászonra, hogy újból és újból megmentse a világot, és úgy tűnik Tom Cruise sem szívesen mondana le a mára már személyével egybeforrt karakterről. Nem csoda, hiszen jól tudjuk, hogy 56 éves színész a mai napig is legalább akkora elánnal dolgozik a filmjein, mint a franchise 1996-as első részén.

A rendezői székbe most is Christopher McQuairre kerül, aki az előző két részt diktálta, és a sokadik fejezetekhez képest meglepően jó eredménnyel. Így várhatóan az új részek rendezése sem jelent majd számára túlzott kihívást, főleg, hogy mára már egy jól összeszokott stábbal és színészi gárdával dolgozhat együtt.

Egyelőre a filmek forgatókönyvén munkálkodnak, így azok történetéről még semmit nem lehet tudni. Azonban McQuairre annyit elárult, hogy az új filmekben vissza kíván hozni néhány karaktert a korábbi részekből mindamellett, hogy Cruise társait, Ving Rhames-t és Simon Pegg-et minden bizonnyal az új fejezetekben is láthatjuk majd.

A premierek pontos dátumát is bejelentette már a gyártó, a Mission: Impossible 7 várhatóan 2021. július 23-án, míg a 8. rész 2022. augusztus 5-én kerül a mozikba.

Borítókép: starkovtattoo.spb.ru

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria