promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar fellépők is lesznek Nicki Minaj budapesti koncertjén
Borítókép:  cosmopolitan.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar Zävodi és a magyar gyökerekkel rendelkező, de az Egyesült Államokban élő Mardoll tüzelik majd a közönséget.

Nicki Minaj első alkalommal ad koncertet Budapesten február 25-én. Az énekesnő a chicagói rapper, Juice WRLD társaságában érkezik fővárosunkba és nemrégiben az is kiderült, hogy magyar előadókkal is találkozhatunk majd a fellépésen, Zävodival és Mardollal.

Závodi Marcelt, vagy művésznevén Zävodit, korábban a Nemzeti Színházban is láthattuk játszani, jelenleg pedig producerként és rapperként tevékenykedik. A mindössze 19 éves ifjú 2017-ben a Dal döntőse volt társával, Berkes Olivérrel. 2018-ban pedig a Király Viktorral írt közös daluk, a Budapest Girl került a fináléba. Rapperként egy teljesen önálló számmal, a THE GREATEST-el debütált, amiért bezsebelhette a szakma egyöntetű elismerését.

A januárban „REVISE” címmel kiadott első szólólemezének számai mellett most Mardollal készült közös dalát is bemutatja a februári koncerten. Marcel édesapja egyébként az a Závodi Gábor, aki Demjén Ferenctől kezdve Rúzsa Magdin át Tóth Veráig, dolgozott a hazai zenei élet szinte összes fontos szereplőjével, továbbá a Csinibaba című film egyik slágere, az Élj vele boldogan is az ő hangján vált ismertté.

Závodi Marcel Forrás: YouTube

A magyar apától származó Mardoll Instagram-oldalán a fellépés hírét úgy kommentálta, hogy nincsenek szavak, amik kifejeznék, hogy mennyire boldog. A szintén fiatal szövegíró-énekesnőhöz különösen közel áll Nicki Minaj szókimondó stílusa, ezért is érthető az öröme, arról nem is beszélve, hogy ez lesz élete eddigi legkomolyabb fellépése.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I fly with the stars in the sky????

Mardoll (@mardollofficial) által megosztott bejegyzés,

Minajnak ez lesz az első magyarországi koncertje, a Papp László Sportaréna közönsége a rádióból ismert slágerekre és a tavaly megjelent Queen című platina album dalaira bulizhat majd. Ez az album azért is különleges, mert ez segítette hozzá Nickit, hogy ő legyen az első női előadó, aki 100 alkalommal jelent meg a Billboard Hot 100-as amerikai slágerlistán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás