promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schwarzenegger: Andy Vajna megvalósította az amerikai álmot
Borítókép:  Schwarzenegger még egy 2018-as beszélgetésen. Fotó: Jim Chapin Photography
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szerdán érkezett meg Budapestre Arnold Schwarzenegger, aki beszédet tart Andy Vajna temetésén. Az RTL Klub csapata tudta elkapni őt egy rövid beszélgetésre.

Csütörtök délelőtt helyezik örök nyugalomra Andy Vajnát, a temetés pedig a család kérésére teljesen zártkörű lesz, a sajtót sem fogják beengedni. A producert a Fiumei Úti Sírkert 19-es parcellájában temetik majd el.

Schwarzenegger már szerda délután megérkezett Magyarországra, mivel vállalta a feladatot, hogy beszédet mond a temetésen. A színész és a producer a Total Recall – Az emlékmás című film forgatásán találkozott először, és már itt jó barátok lettek. Ugyebár a Total Recall 1990-es volt, aztán rögtön jött is 91-ben a Terminátor 2, amin szintén együtt dolgoztak.

A színészt a Fókusz stábja tudta elcsípni pár mondatra, aki el is mondta, hogy Andy története igazán nagyszerű, mivel bevándorlóként érkezett az Egyesült Államokba, és meg tudta valósítani az amerikai álmot. Arnold szerint Vajna rengeteget dolgozott, és lett belőle a világ legnagyobb független filmes szakembere. Schwarzenegger úgy látta, a producer nagyobb filmeket készített Hollywoodban, mint a nagy stúdiók.

Andy Vajna még halála előtt el tudott látogatni a Terminátor új részének forgatására, amit Budapesten készíttek, szóval Arnolddal még tudtak diskurálni és nosztalgiázni egy jót.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás