Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Először érkezik külön fellépéssel Fatboy Slim

Először érkezik külön fellépéssel Fatboy Slim

Zene, Film & Kultúra

Először érkezik külön fellépéssel Fatboy Slim

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 15:01

Aki látni akarja, annak most kivételesen nem kell kilátogatni egy fesztiválra.

A lemezlovas, akinek már teljesen felesleges szerepelnie a DJ Mag top 100-as listán, és nem is kell a legmodernebb EDM dalokat letennie az asztalra, mert akkora kultusz övezi, hogy elég csak megemlíteni a nevét, és máris garantált a teltház. Fel is kell majd készülni a jegyvadászatra, mivel valószínűleg rengetegen akarnak majd ott lenni az Akvárium Klubban május 25-én, amikor angol DJ-producer külön klubfellépéssel érkezik hazánkba.

A budapesti közönség mostanság nem nagyon találkozhatott vele, mivel eredeti nevén Quentin Leo Cook távolabbi fesztiválokon DJ-zett a közelmúltban, mint a Balaton Sound, vagy a 2017-es VOLT. Igen, járt ő már a Szigeten is, de ez utoljára 2009-ben történt meg, vagyis már tíz éve.

Felesleges is felsorolni Fatboy mennyi zseniális zenét tett le az asztalra, elég, ha csak felmegyünk Spotifyra, és kicsit nosztalgiázunk tőle. Erre a koncira pedig azért is érdemes megpróbálni eljutni, mert sokkal bensőségesebb lesz, mint egy fesztivál fellépés, tehát egészen biztosan egy rendkívül különleges szettet kapunk majd.

Elektronikus zenei fronton olyan fellépőket láthatunk majd februártól május végéig az Akváriumban, mint: Tale Of Us, Lost Frequencies, John Digweed, Wilkinson, Noisia, Netsky, Macky Gee, Markus Schulz, na és természetesen Fatboy Slim!