promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kaptunk két új Florence + The Machine dalt
Borítókép:  Florence és csapata újra elhozza a Szigetre a legújabb dalokat. Fotó: Vincent Haycock
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Senki nem számított rá, és a nagy turnézás közepette két friss és ropogós nótát dobott a mélyvízbe a csapat.

A rajongók eddig is örülhettek, mert tavaly jött ki a High as Hope nevezetű album, amivel jelenleg is turnézik a banda. Hála égnek minket sem hagynak ki a mókából, mert a Florence Welch vezette zenekar 2015 után visszatér a Szigetre. Augusztus 12-én hétfőn kiemelt headlinerként lépnek majd fel a Nagyszínpadon.

A csapat járja a világot, de addig sem hagyják zene nélkül a távoli rajongókat, mivel két új muzsikát is kaptunk tőlük. A két szerzemény gyakorlatilag két véglet is. Míg a Moderation egy gyors és bulizós dal, amire ki tudjuk táncolni magunkból a világfájdalmunkat, addig a Haunted House egy visszafogott ballada.

Előbbiről Welch nyilatkozta is, hogy egyszerűen nem fért fel az albumra, pedig akkor írta ezt is, amikor a lemez dalai születtek. Aki a mélyére lát, rá is jön hamar, hogy a dal a szerelemről szól, de az énekesnő szerint ez a téma most nem illett aHigh as Hope koncepciójába.

A csapat a most február 20-án tartandó 2019-es BRIT Awards-ot is várhatja. Jelenésük lesz, mivel a Legjobb brit album és a Legjobb brit női előadó kategóriában is jelölve vannak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás