Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kaptunk két új Florence + The Machine dalt

Kaptunk két új Florence + The Machine dalt

Zene, Film & Kultúra

Kaptunk két új Florence + The Machine dalt

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 19:49

Senki nem számított rá, és a nagy turnézás közepette két friss és ropogós nótát dobott a mélyvízbe a csapat.

A rajongók eddig is örülhettek, mert tavaly jött ki a High as Hope nevezetű album, amivel jelenleg is turnézik a banda. Hála égnek minket sem hagynak ki a mókából, mert a Florence Welch vezette zenekar 2015 után visszatér a Szigetre. Augusztus 12-én hétfőn kiemelt headlinerként lépnek majd fel a Nagyszínpadon.

A csapat járja a világot, de addig sem hagyják zene nélkül a távoli rajongókat, mivel két új muzsikát is kaptunk tőlük. A két szerzemény gyakorlatilag két véglet is. Míg a Moderation egy gyors és bulizós dal, amire ki tudjuk táncolni magunkból a világfájdalmunkat, addig a Haunted House egy visszafogott ballada.

Előbbiről Welch nyilatkozta is, hogy egyszerűen nem fért fel az albumra, pedig akkor írta ezt is, amikor a lemez dalai születtek. Aki a mélyére lát, rá is jön hamar, hogy a dal a szerelemről szól, de az énekesnő szerint ez a téma most nem illett a High as Hope koncepciójába.

A csapat a most február 20-án tartandó 2019-es BRIT Awards-ot is várhatja. Jelenésük lesz, mivel a Legjobb brit album és a Legjobb brit női előadó kategóriában is jelölve vannak.

Borítókép: Florence és csapata újra elhozza a Szigetre a legújabb dalokat. Fotó: Vincent Haycock

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria