Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dobó Kata első filmje teljes előzetest kapott

Dobó Kata első filmje teljes előzetest kapott

Zene, Film & Kultúra

Dobó Kata első filmje teljes előzetest kapott

Zene, Film & Kultúra

Promotions 15:05

A Kölcsönlakás című alkotás éppen Valentin napon, azaz február 14-én debütál a mozikban.

Dobó Kata először rendez önállóan teljes estés filmet. A Kölcsönlakás című alkotás éppen Valentin napon, azaz február 14-én debütál a mozikban. S természetesen választ ad majd néhány kérdésre. Egyebek között arra, Dobó Kata hogyan teljesít, mint rendező vagy épp hogy egy színdarab, miként állja meg a helyét a mozivásznon.

A fimben olyan szereplők játszanak, mint Oroszlán Szonja, Balla Eszter, Kiss Ramóna, Haumann Máté, Kopek Janka, Klem Viktor, Szabó Simon, Martinovics Dorina. Az alkotás szinopszisa pedig a következő:

„Nem is lehetne két egymástól jobban különböző férj, mint Balázs (Haumann Máté) és Henrik (Klem Viktor). Balázsnak a család fontos meg az otthona – amit éppen felújítanak. Henriknek viszont a csábítás fontos meg az otthon – amit a haverja éppen felújít, - hogy legyen hova meghívni legújabb hódítását. A két férj és feleségeik: a gyerekre vágyó Anikó (Balla Eszter) meg a férjén minden áron bosszút állni vágyó Linda (Martinovics Dorina), valamint a lakást felújító dizájner (Szabó Simon) és az őt rajongásával üldöző csaj (Kopek Janka) mind arra vágyik, hogy végre egyedül maradhasson a felújítás alatt álló lakásban, és belépjen a nagy Ő. De sajnos túl nagy az átmenő forgalom. Egyetlen, zűrzavaros napon egymásba botlik, akinek nem kéne, lebukik, aki ártatlan, és elcsábul, aki hűséges. Nagy szívű, ám még nagyobbakat füllentő hőseink vágyak, szerelmek, átverések hálójából próbálnak kikecmeregni, amibe egyre jobban belegabalyodnak. Néha, egy-egy pillanatra az őszinteséggel próbálkoznak – és abból lesz a legnagyobb bonyodalom...”

Borítókép: szinhaz.org

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria