promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Andy Vajna azért még eljutott az új Terminátor forgatására
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Magyar Nemzeti Filmalap pedig ideálisnak látta, hogy bemutassa a felvételt.

A nem rég elhunyt Andy Vajna üzleti életútja bár sokaknak ellentmondásos lehet, de kétséget kizáróan az egyik legjobb filmes szakember volt, és bizony büszkék is lehetünk rá. Nagyon sokat köszönhetünk neki azért, hogy nagy költségvetésű hollywoodi produkciókat kezdtek el gyártani nálunk, köztük a Terminátor 6-ot is. Mint tudjuk, csak a köznyelv kezdte ezt a számot ráaggatni, mivel hivatalosan Terminátor 3-ról beszélünk, mert a második rész után játszódik, és figyelmen kívül hagyja a többi felvonást.

Nos, az túlzás, hogy ez egy kulisszatitkos videó, inkább mondjuk úgy, köszönetmondós videó, mivel arról szól igazából, hogy mindenki udvariasan köszönetet mond mindenkinek. Ha szemfülesek vagyunk, persze elkaphatunk pár forgatási pillanatot.

Vajna arról beszélt, hogy a Terminátor egy különleges film számára, mivel a második és harmadik epizódnak is ő volt a producere, a magyar filmszakmának pedig jót tesz, ha ilyen kaliberű alkotásokat forgatnak nálunk.

A videóban feltűnik Tim Miller rendező is, aki elmondta, hogy imádott nálunk forgatni és dicsérte a magyar stáb profizmusát. Nyugalom, nem maradhat ki Arnold Schwarzenegger sem, aki szerint a legjobb döntés volt idehozni a forgatást, és nyilvánvalóan megemlíti, hogy még visszatér.

A filmet hazánkban 2019. október 31-én tesztelhetjük, amit viszont nagyon várunk addig, az az előzetes. Abból már a tapasztaltabbak levonhatják a következtetést, hogy tényleg érdemes úgy várni erre a filmre, mint afféle megváltásra, vagy csak ismételten nagyot fog koppanni az egész franchise.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás