promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre itt az új Foals dal
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meg se mondanánk, hogy a klipet hazánkban forgatták.

A premier egy oxfordi csapathoz illően a BBC Radio 1-on volt, és most már itt van a friss képanyag is hozzá, ami hozza azt a szürreális világot, amit a banda imád, és persze jómagam is. Szóval a klipben nem arra kell számítani, hogy Yannis Philippakis és csapata zenél, miközben Budapest látványosságai felvillannak a háttérben. Az nem az ő világuk, nagyon nem.

A videót Albert Moya rendezte, aminek zseniális a képi világa. Hogy melyik filmeket érzitek benne felidézve, az teljesen rátok van bízva. Ahány ember látta a videót, annyi féle véleményt kaptam, hogy mit lát bele igazából. De ez az egésznek a szépsége, és ettől is működik olyan jól a koncepció. Yannis a csapat forntembere elmondta, hogy a szöveggel is a mai modern világunk nyugtalanságát, kiszámíthatatlanságát akarták visszaadni.

Ha Trónok harca nosztalgiánk lesz, akkor az azért van, mert Isaac Hempstead-Wright ennek a különleges álomnak az egyik főszereplője, aki a sorozatban Bran Starkot játssza. A másik oldalon ott van Christa Théret francia színésznő, na meg persze a csapat, akik között már nem fogjuk megtalálni a basszusgitáros Walter Gerverst. Walt 12 év után hagyta ott a bandát, mivel új fejezetet szeretne nyitni az életében, de barátság persze megmaradt köztük. Természetesen már az új muzsikákat is nélküle rögzítették.

Az Exits lett az első dal, ami napvilágot lát az „Everything Not Saved Will Be Lost” lemezről. A fiúk úgy döntöttek, hogy ketté bontják a lemezt: az első rész március 8-án érkezik, míg a második valamikor ősszel várható majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás