promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Üveg máris visszahozta a pénzt
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Martin Luther King-nap miatt hosszú hétvége volt Amerikában, ami ilyenkor nagyon jót tesz a moziknak. Bár a jóslat annyira nem jött be, a szakértők 50-70 milliós bevételre számítottak az Üvegnél a tengerentúlon, ebből végül 40,6 millió jött be. A vegyes érzelmű kritikák is hatással lehettek erre, amivel én még lógok, mert az influenza betámadott engem is, így se a premieren, se a hétvégi vetítésen nem vehettem részt. Ha minden jól megy, ma már meg tudom nézni a trilógia záródarabját, ami világszinten 81 milliót tett le az asztalra.
 

Az ezüstérmes az Életimádók lett 15,6 millióval. Ezt ugyebár már bemutatták, és 44 milliónál tart Amerikában. A 2011-es francia Életrevalóknak biztosan nem kellett volna remake, legalábbis nem ilyen hamar. A kultusz státusza még mindig nagyon erős az eredetinek, mivel jelenleg 40. helyen feszít az IMDb top 250-ös listáján. Szerintem az európai közönséget túlságosan nem fogja érdekelni a tengerentúli változat, de majd kiderül. Amúgy a nagyobb amerikai újságok kritikusai is inkább az eredetit ajánlják mindenkinek.
 

Honnan lehet tudni, hogy a Dragon Ball őrület nem szűnik? Onnan, hogy a harmadik helyre a Dragon Ball Super: Broly című animáció esett be. A hétvégi bevétele 10,7 millió, azonban a szerdai és csütörtöki előjátszásokkal már 21 milliónál jár, míg világszinten 78 milliót hozott a 8,5 millió dollárból készült animáció.
 

(Torony)
 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás