Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Újra együtt dolgozik Sofia Coppola és Bill Murray, miközben támadnak a Szellemirtók

Újra együtt dolgozik Sofia Coppola és Bill Murray, miközben támadnak a Szellemirtók

Zene, Film & Kultúra

Újra együtt dolgozik Sofia Coppola és Bill Murray, miközben támadnak a Szellemirtók

Zene, Film & Kultúra

Promotions 16:12
Francis Ford Coppola rendező lánya, Sofia Coppola On the Rocks című filmje egy apa-lánya történet lesz, amelyben Rashida Jones alakítja a női főszerepet. A fiatal anyát játszó Jones New Yorkban találkozik playboy apjával (Murray). A forgatás idén tavasszal kezdődik a metropoliszban.

Az A24 független filmstúdió és az Apple tavaly novemberben jelentette be együttműködési megállapodását, amelynek első gyümölcseke lesz Coppola filmje. A szerződés keretében a stúdió – amely az Oscar-díjas Holdfényt gyártotta – egy sor produkciót készít az Apple hamarosan induló új streaming szolgáltatásának.

A THR szerint egyelőre nem világos, hogy ezek a filmek moziban is megjelennek-e, de az A24 maga intézi filmjei mozis forgalmazását.

Sofia Coppola korábban a Lopom a sztárom című filmet forgatta az A24 stúdióval. Az On the Rocks elkészítésén producerként is dolgozik Youree Henley társaságában.

Bill Murray legutóbb a 2016-ban bemutatott, női főszereplőkkel forgatott Szellemirtókban tűnt fel egy kis szerepben önmagát alakítva a filmvásznon. De idén több új filmben is látható majd: köztük a Zombieland folytatásában, a The French Dispatch című Wes Anderson-moziban és Jim Jarmusch The Dead Don't Die című filmjében.

...és ha már a Szellemirtók: a Variety arról számolt be, hogy a Sony titokban azon dolgozik, hogy elkészítsék a kultikus film harmadik részét. A lap forrásai szerint ez a rész a '80-as évekbeli kultikus film folytatása lesz, de azt még nem tudni, hogy az eredeti szereplők visszatérnek-e. A film részletei azonban még szigorúan titkosak.

Érdekesség, hogy a megrendelő az eredeti filmek rendezőjének fiát, Jason Reitmant kérte fel. Reitman – állítólag – már megírta a forgatókönyve, és javában azon dolgozik, hogy megfelelő kamaszokat találjon a produkcióhoz.

(Promotions via MTI)

Borítókép: forrás: variety.com

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria