promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tanulj ábécét Arnold Schwarzeneggerrel
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ha már angol, akkor szerdán egy nagyon durva poénnal kínoztak meg, amit csak úgy hívnak troll körökben, hogy hunglish vicc. Lórencz Pétert is Schwarzenegger idézte meg, így nyilvánosság elé tárta alkotását. Sokat nem kell rajta gondolkodni, és előre is bocsánat, hogy ezzel kezdem, de meg kell mutatnom a képet:

attackarnie
Nos, ha mindenkinél véget ért a hahotázás, akkor talán folytassuk végre a tanulással. Nekünk általánosban egy dallal tanították meg az angol ábécét, ami valóban hatásos volt, mert még mindig a fejemben van az egész, és el is tudnám énekelni. Nem, soha nem fogom, maximum a fejemben. Viszont, ha az angol ábécét kell használnom, akkor még mindig ezt a dalt dúdolgatom. Ez azért már súlyosabb, de hát mindenki tudja, hogy nem vagyok könnyű eset.
 
Ha viszont felnőtt fejjel kell nekiállnunk, akkor ez már kicsit gyerekesnek tűnhet. A TwinkieMan így hát összerakta az Arnold Schwarzenegger változatot, amit szerintem mindenki szívesen fogad, és semmi perc alatt meg tudja tanulni belőle a betűk sorrendjét.

Minden betűhöz kapunk egy kultikus Svarci mondást, na meg egy híres jelenetet is, hogy a vizualizáció is segítsen a tanulásban. Ha már olyan kedvünkben vagyunk, megtanulhatunk belőle kicsit angolul káromkodni is. Jaj, de nehéz az iskolatáska... de majd Arnie cipeli.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás