Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Na, melyik karácsonyi dalt hallgattuk legtöbben a neten?

Na, melyik karácsonyi dalt hallgattuk legtöbben a neten?

Zene, Film & Kultúra

Na, melyik karácsonyi dalt hallgattuk legtöbben a neten?

Zene, Film & Kultúra

Promotions 10:01
Lementek az ünnepek, most még lehet ölelkezni a karácsonyfával, de lassan mindenki elkezd a szilveszterre hangolódni. A modern technológiának köszönhetően már nem CD-n kaparjuk elő a Mennyből az angyalt, hanem kikeressük Spotifyon, legalábbis a többség.

Egyértelmű volt, hogy szenteste szinte csak karácsonyi dalok vannak a Spotify listáján, legalábbis a leghallgatottabb zenék között, azonban mindenki meglepődött, hogy az egyik meg is döntötte a 24 órás rekordot. Ez azt jelenti, hogy ennyi idő alatt hányan streamelték az adott dalt.

Az első helyet a meggyilkolt rapper, XXXTentacion dala, a „SAD!” tartotta, amit 10,4 milliószor hallgattak meg június 19-én. Erre kontrázott most rá Mariah Carey a legismertebb karácsonyi dalával, az All I Want for Christmas Is You-val. Ezt december 24-én 10,8 millióan játszották le. Persze december 25-én is első volt, de itt már csak 8,5 millióval.

Mindig is a Wham! dalát, a Last Christmast tartottam a legnépszerűbb karácsonyi nótának, de úgy tűnik még sem az. Bár ez se panaszkodhat, 24-én ezüstérmes volt 9 millió meghallgatással, és 25-én is hozott majdnem 7 milliót.

Ha még karácsonyi dalokra vágyunk, akkor a listát ide kattintva tudjuk böngészgetni! Szerintem amúgy egyre több rekord döntögetés lesz, mivel a Spotify továbbra is azon van, hogy minél több felhasználót hódítson meg a világon, és az emberek náluk hallgassák a zenéket.

(Torony)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria