promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bizony, Frank Underwood visszatért
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Frank Underwood egy manipulatív, dörzsölt politikus a Kártyavár című sorozatban, aki még a gyilkosságtól sem retten vissza, hogy elérje céljait. Abszurd-e, hogy pont ezt a karaktert veszi elő? Nagyon is, azonban teljesen hatásos, mert az internet már ezen kattog a karácsony helyett. Az még jobban tupírozza a dolgot, hogy Spacey, azaz Underwood karácsonyi köténykében nyomja el az egész monológját.

A színész 2016-ban zaklatott egy fiatalkorút az egyik bárban Nantucket szigetén. Az akkor 59 éves Spacey alkoholt vett neki, amit akkor még tilos lett volna fogyasztania a meghívottnak, majd fogdosni kezdte őt. Az ügy azért is lett felfújva még ettől is jobban, mert a molesztált fiú a helyi bostoni tévé műsorvezetőjének a gyereke. 

A színész tárgyalása január 7-én lesz, ami elég közel van, így Spacey meg is ragadta a karácsonyi időszakot, hogy reagáljon a vádakra. Már a videó címébe is benne van, hogy ezt Underwoodként teszi, mivel a „Let Me Be Frank” azt jelenti: Hadd legyek Frank!

Valóban Underwoodként csap oda, mivel ilyeneket jelent ki, hogy nem fog olyan dologért fizetni, amit nem követett el, mivel még azokért se kellett fizetnie, amit tudjuk, hogy megtett. (Utalhat itt pl. a szériában elkövetett gaztetteire.) Megkérdezi tőlünk, bizonyítékként is elhisszük a vádakat, tudunk így is ítélkezni felette? A nagy bumm persze az, amikor kijelenti, hogy sosem játszott a szabályok szerint, és most sem fog.

Undorító, vagy zseniális húzás, azt nehéz eldönteni, szerintem mindkettő. Azonban azt tudni kell, hogy Spacey most bizony manipulál minket, ahogyan azt Underwood tenné. Tudja, hogy imádják, és mellé fognak állni, és az egyik legnagyszerűbb karakterét használja fel erre, amit összemoss magával. Zseniális pszichológiai hadviselés a részéről, aminek még jelenleg én is csak az ördögi lenyűgözőségét tudom nézni. Boldog karácsonyt Elnök Úr!

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás