promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vennél CD-t automatából?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az MZK Publishing egy független zeneműkiadó, vagyis fő profilja az előadók jogdíjának kezelése. Tehát a laikusoknak leegyszerűsítve azért vannak, hogy a zenészek az alkotási folyamatra koncentrálhassanak, és mindenféle adminisztráció és utánajárás nélkül juthassanak az őket megillető pénzekhez. Emellett lemezkiadással, online terjesztéssel, valamint menedzsmenttel és bookinggal is foglalkoznak.

Hozzájuk tartozik mondjuk a Punnany Massif, vagy a Fran Palermo is, szóval egyáltalán nem kispályáznak. Erős képviselői az underground zenéknek, és olyan remek ötletek is kipattannak a fejükből, mint az ország első CD automatája, amivel szeretnék kicsit visszahozni a lemezhallgatás élményét.

Ma már semmi perc alatt hozzájuthatunk egy új dalhoz, lemezhez a Spotifyon, vagy akár YouTube-on is, de régen fantasztikus élmény volt az, hogy lecaflattál a boltba, és megvetted a kedvenc előadód friss és ropogós albumát, majd leültél a Hi-Fi elé, hogy végighallgathasd. Jó lenne, ha ez az élmény az olyan arcoknak megmaradhatna, mint amilyen én is vagyok.
A CD-t nem kell visszatekerni, mint a kazit és kisebb helyen elfér, mint egy bakelit, ugyanakkor lehet mellé bookletet készíteni sok színes képpel. Gyorsan legyártják és elfér az automatában is
– mondta el a projektről Muhari Krisztián, az MZK Publishing ügyvezetője, aki nem mellesleg a Bohemian Betyars zenekar aktív tagja. Tehát zenészként remek rálátása van a közönség igényeire.

Az automatában az MZK Publishing istállójához tartozó zenekarok kapnak helyet, első körben például a Bohemian Betyars, az Aurevoir., Antonia Vai, a Papaver Cousins és a Mandaan kiadványai lesznek beszerezhetőek. A történet persze itt nem ér véget, az MZK az automata tartalmát folyamatosan frissíti legújabb lemezeivel.

Az automata a Hozom a zenét kampány első fontosabb mérföldköve, amit majd különböző akciók, élőzenés események követnek még. Az ország első CD automatája már használható a Lumen Kávézóban!

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás