Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Közös dallal rukkolt elő Puskás Peti és Curtis

Közös dallal rukkolt elő Puskás Peti és Curtis

Zene, Film & Kultúra

Közös dallal rukkolt elő Puskás Peti és Curtis

Zene, Film & Kultúra

Promotions 19:03
A dal különlegessége, hogy a szövegírásban ByeAlex is részt vett, Curtis pedig a rap szöveg írója és előadója is egyben, míg Puskás Peti volt a klip rendezője.

Puskás Peti a rapperrel való barátságáról azt mondja:
Curtis-szel nem most kezdődött a barátságunk, de az elmúlt időszak vele kapcsolatos történései és pletykái teljesen letaglóztak. Az alkohol és a drog a valóságtól való menekülés eszközei, amikor az ember nem akar szembenézni a problémákkal. Erre is utal a dal refrénje: Belerángat minden este… Nem konkrétan Curtis dolgaival kapcsolatban kutatom a kérdést. Tény, hogy ő ihletett, és úgy gondoltam, hogy ezeket az érzéseket ki kell írnom magamból, s ehhez a legjobb dolog, ami történhetett, hogy ő is részese lett a dalnak, abszolút kiegészít bennünket
A dal szövege és stílusa a bulikat idézi meg, amiről így vall a The Biebers énekese:
Hiszünk ebben a dalban, mert tényleg őszinte érzelmek és vélemények vezéreltek minket, minden The Biebers dalnak mély mondanivalója és jelentése van, de próbáljuk ezeket úgy megírni, hogy mindenki a saját életére kivetítve értelmezheti.
Érdekesség, hogy Curtis korábbi zenésztársa, Majka pár nappal ezelőtt szintén egy új klippel jelentkezett. Erről a dalról ide kattintva olvashat bővebben.

(Promotions)

Borítókép: Youtube

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria