Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Pitbull feldolgozta Toto Africáját, és Aquaman megmenti a világot

Pitbull feldolgozta Toto Africáját, és Aquaman megmenti a világot

Zene, Film & Kultúra

Pitbull feldolgozta Toto Africáját, és Aquaman megmenti a világot

Zene, Film & Kultúra

Promotions 09:45
Kezdjük a Toto-val! Azt már több mint két hónapja tudjuk, hogy a legendás zenekar 2019 nyarán a Budapest Arénában ad majd koncertet.

Az amerikai zenekar 40 Trips Around the Sun című turnéja keretében érkezik jövő nyáron a magyar fővárosba. A már zajló koncertsorozat Európában és Észak-Amerikában telt házzal ment, például az amszterdami Ziggo Dome-ban, a londoni Royal Albert Hallban vagy Nashville-ben a Ryman Auditoriumban.

A csapat az első lemez után kicsit megzuhanni látszott, visszaesett a népszerűségük, amit csak a negyedik lemezzel tudtak visszatornázni, azzal viszont nagyon. Háromszoros platinalemez lett és hét Grammy-díjat is bezsebelt. Utolsó dalként került fel az albumra az Africa, amit az elején fel sem akartak tenni. Nem tudni miért, egyszerűen rossznak tartották, de az élet mindig a legjobb forgatókönyvíró, és végül ebből lett a leghíresebb számuk.

Ez volt az egyedüli Toto dal, ami a Billboard százas listájának első helyéig tudott kapaszkodni. Popkulturális jelentőségét az is mutatja, hogy a '80-as évekbeli klipet 2013-ban tette ki a YouTube-ra a csapat, ami már majdnem 400 milliós megtekintésnél jár.
Az 1976-ban alakult zenekar először 2000-ben, majd 2006-ban, 2012-ben és 2015-ben játszott Magyarországon.

Csütörtökön mutatták Magyarországon az új szuperhősös mozit, az Aquaman-t (a filmkritikát hétvégén olvashatják oldalunkon!). A mozi gyártója napjaink egyik legnépszerűbb rapperét kérte meg, hogy írjon zenét a filmhez. Pitbull pedig nekiállt, és újragondolta a Toto-slágert.

Kommentárt szándékosan nem fűzünk, döntsék el önök, hogy ez a dal méltó utódja lett-e az eredetinek?

Azért ajánljuk a filmet is, íme az előzetes:
(Promotions)