promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Coldplay-turné kihagyta Budapestet, de van egy vigaszdíjuk
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az angol rockbanda több mint 20 éve játszik együtt, ez idő alatt hét Grammy-díjat zsebelt be és bejárták az egész világot. Koncertjeik mindig óriási energiákat szabadítanak fel, és olykor igen csak meglepőek is: elég csak arra gondolni, amikor Chris Martin felhívott egy rajongót a színpadra, hogy együtt adják elő az Everglowt. Sokan ráfoghatnák, de ez nem egy megjátszott dolog volt. A kis rajongó gyakorolt, és még táblát is csinált, hátha valóra válik az álma. Hát, sikerült!

A legelső és jelenleg legutolsó magyarországi Coldplay koncert 2008. szeptember 23-án a Papp László Budapest Sportarénában volt. A srácok a Viva La Vida turnéja miatt ejtettek útba minket, a mostani viszont sajnos elkerülte a magyar fővárost. Annyival vigasztalódhatunk, hogy az összes számot megkapjuk egy tökéletes egyvelegben.

A 2 CD-n található felvételeket 2016-ban, a „A Head Full of Dreams World Touron” rögzítették, méghozzá Argentínában.

Van egy különleges 2 DVD-s kiadás is, ahol a hanganyagot kiegészítették egy 2 órás DVD-vel, melyet a banda tavalyi, Sao Paulo-i koncertjén vettek fel. Ez az első alkalom, hogy a Coldplay egy teljes koncertet ad ki audióvizuális formában.

A második DVD egy Mat Whitecross dokumentumfilmet tartalmaz, ami betekintést nyújt egy kicsit a Coldplay színfalai mögé. Az együttes nem először dolgozik együtt vele, a rendező a banda számos videóklipjében is közreműködött, ezek közé tartozik például a „Paradise”, az „Adventure Of A Lifetime” és a „Sky Full Of Stars” is.

Akinek a hallójáratai már alig várják a Coldplay live hatást, az gyorsan kattintson ide, és már kezdheti is hallgatni!

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás