promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egyesek úgy vélik, hogy Kurt Russell a legjobb Mikulás
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Valószínűleg mindenkinek van kedvenc karácsonyi filmje, és van kedvenc Mikulása is. Sokaknak Tim Allen, mint Télapu, de nekem inkább Billy Bob Thornton, mint Tapló télapó. Csak is az első rész, a második ritka pocsékra sikeredett, nem kellett volna erőltetni. Most Kurt Russell is beállt a sorba, és nem is akárhogy.

A mozikban jelenleg a Grincs nevezetű animáció hódít, amit nálunk Mikulásra tervezve december 6-án mutatnak be, vagyis már csütörtökön vihetjük a családot rá. A Dr. Seuss azonos című könyvén alapján készült film hétvégi bevétele 17,7 millió dollár volt, így 203,5 millióra növelte az amerikai profitját.

Aki azonban nem akar moziba menni, annak irány a Netflix és a The Christmas Chronicles című alkotás. Ez november 22-én debütált, és már most őrületes nézettséget hozott, karácsonyig meg szinte ki fognak akadni a mérőszámok.

A Netflix programigazgatója, Ted Sarandos nyilatkozta le a Business Insider-nek, hogy nyitóhete után 200 milliós streaminget tudhat maga mögött az alkotás. Ezt ha beszorozzuk egy mozijegy árával, akkor szép kis summa jönne ki belőle.

Bár én úgy is nézem, hogy ha nem a Netflixen lenne, akkor az emberek kétszer is meggondolnák, hogy beülnek-e rá. A történet sablonos, de hát már szinte minden sztorit ellőttek a kreatívok a karácsony témában. Egy testvérpár akarja levideózni a Mikulást, azonban félresikerül minden, és a Télapó szánja lezuhan. Ki nem lehet találni, de a csapatnak meg kell mentenie a szentestét.

Nagyon szégyellem, de karácsony mániás vagyok, szóval biztosan meg fogom nézni. Kedvcsinálónak mutatjuk az előzetest is!

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás