Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dua Lipa vagy Calvin Harris útját követhetjük ezzel a felhívással

Dua Lipa vagy Calvin Harris útját követhetjük ezzel a felhívással

Zene, Film & Kultúra

Dua Lipa vagy Calvin Harris útját követhetjük ezzel a felhívással

Zene, Film & Kultúra

Promotions 16:21
Az ETEP 2003-ban indult útjára, hogy minden eddiginél nagyobb lehetőséget nyújtson a tehetséges zenekaroknak, előadóknak a különböző nemzetközi fesztiválokon való bemutatkozásra. Eddig az indulás óta 4001 show-t, illetve 1445 fellépést szerveztek 34 országban.

Az elmúlt 17 évben olyan fellépők élvezték az ETEP támogatásának előnyeit, mint Agnes Obel, Ásgeir, Ben Howard, Benjamin Clementine, Calvin Harris, Franz Ferdinand, James Blake, MØ, Noisia, Selah Sue, The Editors, The Kooks, The XX, Within Temptation valamint a Years & Years. A legutóbbi időben, az Idles, Shame, Alma, Aurora és a  Dua Lipa tarthatták meg első nemzetközi fellépésüket az European Talent Exchange Programme, azaz az ETEP támogatása révén. Innentől még több művésznek akarnak támogatást adni.
A kontinens nyugati részén elért sikerek után a tehetségcsere program (ETEP) kiemelt figyelmet kezdett fordítani a Kelet- és Közép Európára, ezzel elindítva egy hosszútávú integrációs folyamatot, hogy segítsék e régió zenekarainak is a külföldi fesztiválokon való bemutatkozást. Célunk, hogy a régió zenekarai is hasonlóan világszínvonalúvá váljanak, mint az ott lévő fesztiválok, akár a Sziget vagy az Exit, az Open'er, Pohoda, Electric Castle, hogy csak néhányat említsünk. Ez egy kemény munkával járó folyamat, de az ETEP minden bizonnyal tud segíteni
– nyilatkozta Ruud Berends, a tehetségcsere program vezetője.

Az ETEP immár a negyedik egymást követő évben döntött rekordot a fellépés-foglalások, azaz a „booking”-ok terén. A legnépszerűbb fellépések között szerepel a jövő évi Szigeten is fellépő Superorganism, Tamino, valamint a finn énekes Alma.

Ide kattintva érjük majd el, hogy mely fesztiválokon találkozhatunk a jövő reménységeivel.

(Torony)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria