promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most belenézhetünk a Trónok harca írójának új sorozatába
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Bár a Trónok harca a legendás író legsikeresebb és legfelkapottabb műve, hajózott ő már más stílusok felé is, bár a Nightflyerst nem bontotta ki teljesen. Nos, azért nem, mivel egy novelláról beszélünk és nem egy teljes regényről.

Az alapsztori szerint egy nyolctagú tudóscsoport és egy telepata elindulnak a Naprendszer szélére a Nightflyers nevű űrhajóval. A cél az, hogy sikeresen fel tudják venni a kapcsolatot egy másik intelligens fajjal. Közben azonban olyan félelmetes esemény hullámok indulnak el, ami folytán meginog az emberek egymásba vetett hite, és a kutatók egymás ellen fordulnak.

A 2093-ban játszódó sci-fi története egyszerű, de nem ez fogja elvinni a hátán az egészet, hanem a feszültség és izgalmas jelenetek, amiket a túlélésért folytatott harc minden pillanata visszaad majd. Az első öt perc, amit kapunk a szériából az valóban kecsegtető.

Valljuk be őszintén, ha az alkotók valami nagyot akarnak dobbantani, akkor pár plusz csavart bele kell majd vinniük a történetbe. R. R. Martin már jelezte, hogy nem tud besegíteni a folyamatokba az HBO-s szerződése miatt, de nagyon szurkol a projektnek.

A főbb szerepekben Gretchen Mol, Eoin Macken, David Ajala, Sam Strike, Maya Eshet, Angus Sampson, Jodie Turner-Smith, és Brían F. O’Byrne tűnik majd fel. Elsőre a nevük sokaknak nem lehet ismerős, de biztosan találkoztunk már velük.

Az első évad már biztosan tíz részes lesz, és december másodikán indul majd.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás