promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy kisebbfajta „háború” dúl Miskovits és Fehér Holló új szerzeménye körül
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Volt ugyebár Miskovitsnak a Mindenhol című klipje, amit szét is boncolgattam rendesen. Na, nem én kritizáltam, jómagam azt a világot szeretem bemutatni, ha valamiről nagyon pozitív véleményem van. Plusz többnyire az underground szekcióban mozgok, aminek rétegközönsége van. Azonban a kommentelők a kritizálást megtették helyettem, velősen, szókimondóan.

Van, aki az egekbe emelte a fiatal előadót, de több volt a negatív kritika. Ezekből gyűjtöttem ki a cikkben, nem tudom lett-e belőlük törölve, mivel azóta átmaszkírozták ott egy kicsit a dolgokat. Az anyagban például leírom, hogy bődületes mennyiségű dislájkot produkál a dal, lájkocska meg nagyon parányi jön rá. Ezt megoldották a legjobb legális módszerrel, letiltották a tetszik - nem tetszik gombokat.

Az OFFOS című szerzeménynél vannak gombok, és lesznek is, mert igazán jól teljesít. A legjobban most a Hunky nevezetű kommentelő fogta meg a lényeget, aki azt írta, ez a nagymamájának nem tetszik, neki viszont igen. Bizony, új generáció, és a zenepiac ezen része kiszámíthatatlan, hogy éppen mivel tudják megfogni a fiatalokat.

Én a múltkor is elmondtam, hogy a Senkise formációja nekem marhára bejön, ez meg, hát ez nem, de kit érdekel? Most lehetne mondani a régi retro zenék mennyire jobbak voltak abban az időben. Mások voltak, de volt ott is bőven komposztálni való termék, mondjuk úgy rohadt sok. Az volt, azt hallgattuk, kész, most meg lehet dönteni, hogy elkerülünk-e egy Miskovitsot, vagy sem. (Próbáljátok meg hangosan gyorsan kimondani: Miskovitsot, vagy Moszkvics-slusszkulcs. Utóbbi nehezebb – Level 2) Tényleg csak annyi, hogy tisztelem a rapper kitartását, a kritika épít, és amíg közönséged van, mindened van.

Az alkotás mélységeibe én nem mennék bele, vannak bőven YouTube betyárok, akik jobban űzik ezt a műfajt, mint én. Annyit kell tudnunk, hogy az OFFOS egy szakítós dal, amin lehet sírni, nevetni, vagy dühöngeni. Főszereplőink a klipben az utóbbit teszik, és szétverik a barátnővel közös dolgokat, aki megcsalta egyiküket, vagy mindkettőt, nem tudom.

Akkor fiatalok, kezeket fel, autotune ON!

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás