promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rick Grimes 10 legtökösebb pillanata a The Walking Deadben
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Andrew Lincoln ott van a 10 legjobban kereső sorozatszínész között, mármint ott volt, mivel tudjuk, hogy hátat fordított a szériának. Ez neki jó hír, mert többet lehet a családjával, nekünk viszont rossz, mert elvesztettük a TWD legnagyobb mozgatórugóját.

Nem igazán számítottam arra, hogy az alkotók ki fogják nyírni Ricket, és ez a feltételezésem be is jött. A búcsú részben kedvenc főhősünk felrobbant egy hidat, és elkeveredik a többiektől. Végül Jedis talál rá, aki el is viszi helikopterrel egy teljesen új helyszínre. Hogy hova, azt már csak a The Walking Dead filmekből fogjuk megtudni.

Scott M. Gimple, az AMC tartalomigazgatója nem egy, hanem rögtön három filmet jelentett be, és Rick mindegyikben szerepelni fog. A sorozat most nagyot is ugrott előre időben, szóval a mozik ezt az időt fogják feldolgozni. Az elsőben természetesen az A és B-típusú emberek után kutató csoport kerül előtérbe.

Azonban sajnos a széria nélküle fog tovább robogni, de ezzel a lépéssel rá is vettek sok rajongót, hogy maradjanak, köztük kicsit engem is. Pedig már bőven hátat akartam fordítani a TWD világának.

Most viszont menjünk vissza kicsit a múltba, és nézzük meg Rick legtökösebb pillanatait! Mik voltak azok a pontok, amiktől az a vezető lett, akit annyira imádunk. A videó készítője az egyik hibájáért már vezekelt és bocsánatot kért: a 7. pontnál tévesen Megváltóknak titulálta a Hilltopiakat, de ezt nézzük el neki, és lássuk a főhős top 10 brutális megnyilvánulását!

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás