promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bejelentették a 2019-es VOLT Fesztivál húzóneveit
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az első napot teljes mértékben a rock és a metál fogja uralni. Sok év után találkozhat újra a magyar közönség a Slipknot legénységével, akik az új albumukat is bemutatják nálunk. Az előzenekar ki is lehetne más, mint a Tankcsapra, és rajtuk kívül még sok hasonló bandát terveznek a szervezők.


Minden bizonnyal a legismertebb Guns N’ Roses slágerek is elhangzanak majd a Telekom Nagyszínpadon a fesztivál második napján, amikor a világ egyik legjobb gitárosa és az ő zenekara, a Slash Ft. Myles Kennedy & The Conspirators lép fel. A csapat idén ősszel adta ki legújabb lemezét, de nincs fesztiválos Slash koncert, amin nem kerülnének elő klasszikus Guns nóták, mint például a Paradise City, a Welcome to the Jungle vagy a You Could Be Mine.


A Parov Stelar csapatát szerintem senkinek sem kell bemutatni, mivel imádnak hazánkban fellépni. Akármennyire is fújjuk már kívülről a dalokat, valahogy nem lehet megunni, mert mindig félelmetes a hangulat. Nem is kell messzire menniük hazájuktól, az osztrák electro-swing mágusok jövőre a VOLT-on teszik tiszteletüket.


Ugyancsak a headliner-sort gazdagítja a slágergyáros német DJ-producer, Robin Schulz, a Lost on You című slágerével világhírűvé vált LP pedig mára szerte a világon a klubok és a fesztiválok kedvence – most a VOLT közönségének is bemutatkozik. Aki LP rajongó, és messze lenne neki Sopron, azt tudjon róla, hogy a művésznő a Budapest Parkban is fellép idén.


A következő hetekben a terveink szerint újabb hazai- és világsztárok leigazolásáról adhatunk majd hírt a VOLT rajongóinak. Az early bird-jegyelővétel azonban már december 5-én elindul, amikor 72 órán át kedvezményesen áron lehet hozzájutni a bérletekhez. Újdonság, hogy a napijegyek esetében a jegyárforduló nem dátumhoz, hanem mennyiséghez kötött, vagyis aki gyorsabb, olcsóbban juthat belépőhöz – mondta Lobenwein Norbert, a Telekom VOLT Fesztivál alapító-főszervezője.

Végül, de nem utolsó sorban három nagy magyar fellépővel is gazdagodott a névsor: A Telekom Nagyszínpadra érkezik Rúzsa Magdi, Majka és a Punnany Massif is.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás