promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két világsztár és a Bee Gees klasszikusának „egyedi” feldolgozása
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Zsinórban negyedik éve rendezte meg talkshowja jótékonysági különkiadását Jimmy Kimmel, amellyel az AIDS elleni küzdelemben részt vállaló (RED) nevű egyesület számára gyűjtenek pénzt világsztárok közreműködésével. A kampány vezéralakja, Bono visszatérő vendég ebben a műsorban, mellette még jó néhány színész, komikus és zenész tette tiszteletét – írja a Recorder.

Ami a mostani műsort érdekessé tette, hogy a U2 frontembere és Pharell Williams a legendás, 1977-ben kiadott Bee Gees darabot, a Stayin Alive-ot dolgozta át. Azonban talán a helyesebb az újraértelmezte kifejezés, ugyanis ez jobban leírja ezt a pár perces jelenséget. Egy bárzongora mellett jó néhány ütemmel visszavenni a tempóból és egy ütemtelen muzsikát a közönség arcába tolni – több, mint elgondolkodtató.

A videó alatt megszólaló kommentelők szerint minden a helyén volt, bár néhányan felhívták a figyelmet Pharell Williams jelenlétére. Összességében ez is ízlések és pofonok kérdése. Nézze meg az alkotást és alkosson ön véleményt!
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás