promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Különleges albumok hétvégére
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Michael Bublé: Love

Anno írták, hogy Bublé visszavonul gyermeke betegsége miatt. Két év kihagyás után az eddigi legérzelmesebb albumával tért vissza a négyszeres Grammy-díjas énekes, majd a megjelenés után egy pár héttel bejelentette, hogy „örökre leteszi a lantot”. Persze mint tudjuk, ez félreértés volt, mert egy rádióinterjúban közölte, nem jól értelmezték a szavait, nem vonul vissza, és nem ez lesz az utolsó korong tőle.  Az új lemez címe „Love”, amelyről a „When I Fall In Love”, a „Such A Night” és a „Love You Anymore” már elérhető a zenemegosztókon.

A megjelenésen két duett is helyet kapott, az egyikben Bublé a „Legnagyobb showman” című film betétdalának énekesével, Loren Allreddel zenél, a másik felvételen pedig a többszörös Grammy-várományos, Céline McLorin Salvant sokszínű hangja csendül fel.

Major Eszter és barátai: Napraforgók

Bizony, most a kicsiket sem hagyjuk ki a sorból, na meg a szülőket sem, akik annyira fognak örülni ennek az albumnak, mint gyermekeik. Major Eszter dalszövegíró az Évszakok című, gyerekeknek szóló versesköteteinek sikere után úgy döntött, Dusík Gábor zeneszerző közreműködésével dalba önti legnépszerűbb sorait.

Az albumon olyan neves zenészek énekelik meg a verseket, mint Völgyesi Gabi, Kökény Attila, Bereznay Dániel, Szekeres Adrien vagy éppen a Hooligans együttesből ismert Csipa, aki a Bicikli című dalban működött közre, és aki elmondta, hogy olyan gyerkőcöknek ajánlja ezt a lemezt, akiket a szüleik még az igazi értékek megőrzésére nevelnek.

Kortárs művek kicsiknek és nagyoknak, zenés versek, amelyek az ő életükről és világukról szólnak. A hiánypótló és a piacon egyedülálló gyereklemez válogatás „Napraforgók” címmel pénteken került a polcokra.

The Greatest Showman Reimagined

A tavalyi év legnagyobb szabású, Golden Globe-díjas musicaljének filmzenéje idén is tartogat extrákat. Az újragondolt anyagot a már jól ismert Grammy- és Tony-díjas duó, Benji Pasek és Justin Paul alkotta, akik többek között a „La La Land”  Oscar-díjas zenéjében is közreműködtek.

A már közkedvelt trackeket a mostani anyagon az utóbbi évek legmenőbb sztárjai énekelték újra. Olyan hírességek adták hangjukat a „Legnagyobb showman” zenéihez, mint a Panic! At The Disco, Pink, Kelly Clarkson, Anne-Marie, Kesha vagy a legendás Missy Elliot.

Az album ezen kívül is tartogat újdonságokat, ugyanis négy bónusz szám is helyet kapott rajta.

Zaz: Effet Miroir

A franciák csodafegyvere, Zaz pénteken mutatta be legújabb albumát. Az énekesnő új anyaga a chanson, a dél-amerikai gitár, a pop, a salsa és a rock elemeinek ötvözésével született meg, a végeredmény pedig hűen tükrözi Zaz művészi hitvallását.

Az új anyagról már két szerzeményt is bemutatott a művésznő, köztük a „Que Vendr” című dalt, amelyben Zaz franciául és spanyolul is énekel, a megjelenés óta pedig többmilliós nézettséget generált. Zaz karrierjének 2010-es indulása óta már több mint 500-szor koncertezett – 2016-ban például kétszer is járt Budapesten –, és mintegy 4 millió lemezt adott el. Az új album bakelit verziója december 7-én kerül az üzletekbe.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás