promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dan Aykroyd új Szellemirtók filmet szeretne
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az 1984-es klasszikust mindenki imádja, és bár a második rész nem hozott akkora sikert, nekem mégis tetszett. Az franchiset megpróbálták feltámasztani női karakterekkel, de mint tudjuk ez hatalmasat bukott. Nem a női egyenjogúság miatt, csak van olyan jól felépített dolog, amit nem érdemes piszkálni, és hát az eredeti Ghostbusters ilyen. Egyértelmű volt, hogy Paul Feig változata sose fog folytatást kapni, de nem is kell neki.

Sok jól emlékező kritikus felvetette, hogy eredeti harmadik epizód már régen is lehetett volna, de Bill Murray ebben nem akart részt venni, nélküle meg hülyeség lett volna elkészíteni, ezt mindenki tudta. Dan Aykroyd azonban bízik abban, hogy a mostani sztori miatt Murray visszatérhet, és a még élő szellemirtókat összehozhatja egy utolsó felvonásra. Ebből pont egy kulcskaraktert, a Dr. Egon Spenglert alakító Harold Ramis sajnos kimaradna, mivel 2014-ben elhunyt.

„Szerintem Billy vissza fog térni. A sztori tényleg nagyon jó. Még akkor is, ha kísértetet játszik” – mondta Aykroyd az AXS TV-s interjúban.

A népszerű komikus már beszélt régen egy Netflixes Szellemirtók projektről is, de ez nem tudjuk, hogy áll, vagy lecserélték-e erre. Ha már tényleg belevágnának ebbe, akkor ott valóban nagyon jó sztorinak kell lennie, és mozifilm formájába kellene a közönség elé tárni.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás