Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megjelent a Mumford & Sons új korongja

Megjelent a Mumford & Sons új korongja

Zene, Film & Kultúra

Megjelent a Mumford & Sons új korongja

Zene, Film & Kultúra

Promotions 13:45
A srácok negyedik albuma, a Delta eltérő árnyalatok, színek és textúrák lenyomata. Összegzése a zenekar mögött álló 10 évnek, formálódásuknak, közösen megélt tapasztalataiknak – ez alatt az idő alatt a kortárs popzene egyik meghatározó alakjává váltak.

A zenekar bemutatkozó albuma, a Sigh No More 2019-ben ünnepli a tizedik évfordulóját, erre való visszaemlékezésként egy személyesebb, még intimebb anyagot szerettek volna kiadni. Az elektronikusabb hangzást, amely az első lemezen megfigyelhető volt, majd a fesztiválok nagyszínpadára repítette a zenekart, az új albumon felváltják az akusztikus jegyek.

A lemezfelvétel a Grammy-díjas Paul Epworth londoni stúdiójában készült, aki olyan előadókkal dolgozott már együtt mint Adele, Jorja Smith vagy Lana Del Rey.

Az elmúlt évek közös munkája mérföldkövének számító lemezen egy érettebb, önreflektáló Mumford & Sonst hallhatunk, akik így még bensőségesebbé tehetik majd viszonyukat a közönséggel a hatvan állomásos lemezbemutató turnéjukon.

Sajnos most Magyarországot letudták ezzel a különleges fellépéssel, akik nagyon látni szeretnék őket ismét, azoknak Bécset kell megcélozniuk, ahol 2019. május 3-án lépnek fel. De nem kell keseregni, inkább hallgassátok az új albumot!

(Torony)