promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Halál komolyan nyomozó lesz Pikachuból
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Pokémon őrület valamiért nem akar lankadni, a GO játék után így kellett egy élőszereplős film is, amitől rengetegen féltek. Nem is csoda, mert amikor bejön egy ilyen cím, hogy „Pokémon – Pikachu, a detektív” hát az nyilván megmosolyogtatja az embert.

Két olyan dolog is van, ami megmentheti a mozit. Az első az Ryan Reynolds, aki Pikachunak fogja kölcsönadni a hangját, és szállítja majd a humoros beszólásokat. Az emberek közül senki sem érti az elektromos típusú Pokémont, csak annyit hallanak, hogy „pika-pika”, de közben Pikachu egy marha vicces figura a film szerint, és a másik főhősünk, Tim (Justice Smith) érti is, hogy mit beszél. Na, erre varrjunk gombot!

A másik dolog, hogy az első előzetes nem néz ki pocséknak, sőt, rendkívül szórakoztató alkotás is lehet belőle, ha nem várunk tőle túl sokat. Sokaknak rögtön a Ted ugrott be róla, de nyugalom, erre gyerekeket akarnak beültetni többnyire, szóval az abszolút bunkóság vissza van szorítva. Szerintem inkább aranyos ez az egész, mint vicces.

A sztori szerint a főhősünk ráakad a beszélő Pikánkra, aki segíteni fog neki megkeresni elveszett apját. Mialatt nyomoznak, rengeteg kalandba keverednek majd, és lesz itt még több kalamajka is.

Az alkotás 2019. május 10-én mutatkozik be Amerikában, nálunk pedig úgy néz ki, már egy nappal előbb bemutatják. Most jöjjön az előzetes, aztán döntsétek el tényleg szabad-e neki esélyt adni majd.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás