promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befutott a Muse új albuma
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ahogy az eddigi videókból és az albumborítóról is látszik, a srácok az 1980-as évek popkultúráját erősen befolyásoló cyberpunk témát veszik elő, ami mostanság igen csak kezd újra népszerű válni. Aki érez a borítón egy kis Stranger Things hatást, az nagyon is jól látja, mivel az a Kyle Lambert készítette, aki a sorozat plakátját is tervezte.

A brit alternatív rockzenekar nyolcadik stúdióalbuma, rögtön három variációban érhető el. A standard verzión 11, a deluxe kiadáson 16 track lesz hallható, a super deluxe boxsetbe pedig 21 szám került. Bizony, az igazi rajongóknak mindenképpen az utóbbit kell majd beszerezni.

Mint már kiderült, a korábbi lemezektől eltérően egy teljesen összetett szinti-rock albumot kapunk. A számok megalkotásában olyan díjnyertes producerek is közreműködtek, mint Rich Costey, Mike Elizondo, Shellback és Timbaland.

A banda jövőre turnézni indul, a koncertsorozat egyik állomásaként pedig 2019. február 22-én Budapesten is fellépnek. A Spotify elővásárlás november 14-én, 10 órakor kezdődik. A budapesti koncertre a regisztrált Live Nation tagoknak is lesz alkalmuk korábban jegyhez jutni, november 15-én 10 órától. Az összes elővásárlási lehetőség november 15-én 22 órakor zárul.

Az albumot ide kattintva tudjátok meghallgatni. Jó elmerülést a szinti-rockos Muse világban!

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás