promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett az Imagine Dragons új albuma
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az egész lemez az új alapok megtalálásáról szól, miközben hűek maradunk gyökereinkhez is
– nyilatkozta az énekes Dan Reynolds, aki Wayne Sermonnal (gitár), Ben McKee-vel (basszusgitár) és Daniel Platzmannel (dobok) idén ünnepelte zenekaruk tízéves fennállását:
Amikor valami újat hozunk létre, nem szabunk határokat, szabályokat. Izgalmasnak találjuk, amikor olyat alkotunk, ami valamilyen másfajta, újszerű érzést kelt bennünk.
A zenekar olyan producerekkel dolgozott együtt, mint Joel Little, aki többek között Lorde-dal vagy Khaliddal is együttműködött már, Mattman & Robin, akik Selena Gomezzel vagy Carly Rae Jepsennel dolgoztak együtt és John Hill, akinek a neve a Florence + The Machine rajongóknak lehet ismerős.

A banda megfelelő művészi érzékkel keveri a rockot, a hip-hopot és a folkot úgy, hogy közben mégis dalszövegeik maradnak a középpontban. Néhol fájdalmas öntudatossággal szólal meg egy-egy dal, de végül mindig a felemelkedés és a motiváció érzése veszi át a szerepet.

A zenekar népszerűségét mi sem mutatja jobban, minthogy 2018-ban az ő dalaikat streamelték a legtöbbször a rockzenekarok közül, a Spotify-on pedig az Imagine Dragons a 9. leghallgatottabb előadó.

Most már nem maradt hátra más, mint a tesztelés, az új lemezbe ide kattintva tudjátok belevetni magatokat!

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás