promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rossi döntött, Dzsudzsák Balázs visszatér a válogatottba
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A magyar labdarúgó válogatott utolsó két Nemzetek Ligája mérkőzésére készül Észtország és Finnország ellen. A szövetségi kapitány, Marco Rossi pedig kihirdette keretét. A névsorból kiderüt, öt visszatérő szerepel a névsorban:
  • Dzsudzsák Balázs
  • Holman Dávid
  • Korhut Mihály
  • Böde Dániel
  • Ugrai Roland
Íme a teljes névsor, posztok szerinti bontásban.

A férfi A-válogatott kerete:
kapusok: Dibusz Dénes (Ferencváros), Gulácsi Péter (RB Lepizig), Kovácsik Ádám (MOL Vidi FC)
védők: Baráth Botond (Budapest Honvéd), Fiola Attila (MOL Vidi FC), Kádár Tamás (Dinamo Kijev), Korhut Mihály (Hapoel Beer Sheva), Lang Ádám (CFR Cluj), Lovrencsics Gergő (Ferencváros), Willi Orban (RB Leipzig), Paulo Vinicius (MOL Vidi FC)
középpályások: Gazdag Dániel (Budapest Honvéd), Holman Dávid (Slovan Bratislava), Kalmár Zsolt (DAC), Kleinheisler László (Astana), Kovács István (MOL Vidi FC), Nagy Ádám (Bologna), Pátkai Máté (MOL Vidi FC)
támadók: Böde Dániel (Ferencváros), Dzsudzsák Balázs (Al-Ittihad Kalba), Holender Filip (Budapest Honvéd), Nagy Dominik (Legia Warszawa), Sallai Roland (Freiburg), Szalai Ádám (Hoffenheim), Ugrai Roland (Atrómitosz Athinón), Varga Roland (Ferencváros)
A most visszatérő játékosokkal eddig azért nem számolhattam, mert nem játszottak rendszeresen klubjaikban, és ennek következtében nem voltak csúcsformában. Mostanra azonban mindegyikük rendszeresen játszik és jó formába került, így ezúttal nem volt akadálya annak, hogy meghívást kapjanak. Fontos kiemelni, hogy mintegy 45 játékost figyelünk állandó jelleggel, nekem pedig az a feladatom, hogy az adott pillanatban a legjobb formában lévőket hívjam meg közülük a keretbe. Akik most lehetőséget kaptak, azoktól alapvető elvárásom, hogy mindent megtegyenek a címeres mezért és a lehető legjobbjukat nyújtva játsszanak az előttünk álló két mérkőzésen
– nyilatkozta Marco Rossi az mlsz.hu-nak.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás