promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megcsinálják a Sokkal több mint testőr folytatását
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Egy „tripla A” minősítésű testőr, akinek meg kell védenie a világ egyik leghírhedtebb bérgyilkosát. Mi is lehetne ebből, mint egy tökéletes akció komédia. A mozit nálunk 2017 augusztusában mutatták be, és rendesen bejött a közönségnek. Voltak vele kapcsolatban vegyes érzelmek, de aki ki akarta kapcsolni az agyát, annak tökéletes választás volt.

Hogy volt, akinek nem tetszett a tényeken nem változtat: a film 30 millióból készült és 176 milliót hozott, úgyhogy rá is bólintottak, hogy legyen folytatása. Amúgy hozzáteszem, hogy a filmen egyáltalán nem látszódott, hogy spórolósra vették vele a figurát.

Ennek már a címe is megvan: The Hitman’s Wife’s Bodyguard, vagyis a bérgyilkos feleségének testőre. Hogy a fordítók ebből mit fognak kihozni, hát abba tényleg bele se merjünk gondolni. Amúgy igen, ez azt jelenti, hogy Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson mellett Salma Hayek is visszatér.

A rendezést újra Patrick Hughes vállalta el, aki az első részt is vezényelte, ami egy igen jó hír. Bár már láttunk így is második részt elrontani, de reméljük hozni fogja, vagy túl is szárnyalja majd az első felvonás szintjét. A forgatókönyvet Brandon és Phillip Murphy írják majd – feltehetőleg rengeteg poénnal.

A forgatást jövő márciusban akarják elkezdeni. A történetről még csak annyit tudni, hogy a trió új küldetéssel néz majd farkasszemet, és akció komédia végül az Amalfi-parton fog kikötni.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás