Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Közeledik az AŽUR debütáló lemeze

Közeledik az AŽUR debütáló lemeze

Zene, Film & Kultúra

Közeledik az AŽUR debütáló lemeze

Zene, Film & Kultúra

Promotions 15:54
Az együttes alig két éve alakult és máris megnyerte az Öröm a zene tehetségkutató versenyt, és bekerült a Hangfoglaló Program húsz támogatott zenekara közé, fellépett a Volt fesztiválon, de játszott már a GMK-ban, a Fészekben, valamint a Müller Péter Sziámi And Friends zenekar vendégeként a Kobuciban, a Dürer Kertben és a Gödörben is, valamint turnézott a Lóci játszikkal is országszerte.

Az albumon a zenekar a teljes művészi repertoárját felvonultatja, igazi underground hangzásra lehet számítani. A lírai dalok mellett bulizós trackek is helyet kaptak az első lemezen. Valószínűleg a hazai alternatív szcéna meghatározó darabja lesz az anyag.

Az egyik friss és ropogós dal nemrég futott be az albumról Látomás címmel. A legújabb szerzemény nem csak szövegében és hangzásában, de képi világában is komoly érzelmeket hoz: egy olyan szerelemről szól, ami valami miatt nem teljesedett ki és talán soha nem is fog.
Előfordul, hogy valakit örökre elveszítünk, nincs visszaút, többé nem része az életünknek és onnantól fogva az álmainkban visszatérő emlékképpé halványul. Fontos eleme a dalnak és a klipnek az a tehetetlenség, amit ilyenkor érzünk. A dallamvilág kezdetben melankolikus, a végére viszont kisüt a nap
– mesélte a frontember, Baka Rebeka a dal születéséről.

Az AŽUR „Titkod vagyok én” lemezbemutató nagykoncertje november 15-én lesz a Dürer Kertben.

(Torony)