Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jön a Gladiátor folytatása!

Jön a Gladiátor folytatása!

Zene, Film & Kultúra

Jön a Gladiátor folytatása!

Zene, Film & Kultúra

Promotions 12:55
A Gladiátort 2000-ben mutatták be Russell Crowe főszereplésével, és öt Oscar-díj mellett 400 millió dollárt „kalapozott” össze a mozik jegypénztárainál, miközben időről-időre megnézhetjük valamelyik csatornán.
2017 tavaszán Ridley Scott, a film rendezője arról beszélt, hogy érdekli a folytatás, és gondolkodik rajta:
Korábban már beszéltem a stúdióval erről, akkor ők azt mondták, hogy »Ridley, hisz ő halott«. Azonban én már tudom, hogy hoznám vissza, sőt van ötletem arra, hogyan támasztanám fel. Russell Crowe változott az elmúlt 17 évben, de szerintem rá tudnám beszélni a folytatásra.
Most a The Hollywood Reporter arról ír, hogy a Gladiátor 2 már a fejlesztés korai fázisában tart. Értesüléseik szerint a rendezői székbe ismét Ridley Scott ül, míg a forgatókönyvet Peter Craig írja, aki a Top Gun második részének a történetén dolgozott: a film 2020-ban Top Gun: Maverick néven kerül a mozikba.

A lap már a történet főszálát is megismerhette. Ezek szerint a cselekmény Luciusról, Lucilla fiáról és a Joaquin Phoenix által játszott Commodus unokaöccséről fog szólni, akit az eredeti filmben Russell Crowe megment a nagybátyjától.
LuciusGladiátor20181103
(Promotions Media)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria