Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jared Leto visszatér zenekarával Magyarországra

Jared Leto visszatér zenekarával Magyarországra

Zene, Film & Kultúra

Jared Leto visszatér zenekarával Magyarországra

Zene, Film & Kultúra

Promotions 14:15
Oscar és Golden Globa-díjas színész, és az ezerarcú átalakulásai mellett még arra is van ideje, hogy egy rendkívül sikeres zenekart vezessen. Jared Letot tényleg nevezhetjük afféle multitálentumnak. Leto első filmszerepében 1995-ben tűnt fel, majd három évvel később szintén zenész testvérével, Shannon Letoval megalapították a Thirty Seconds To Marst. Az elején nem is gondolta volna az ember, hogy mind a két karrier ennyire fog szárnyalni, de most maradjunk a zenénél.

A banda számára az áttörést 2005-ben megjelent második albumuk (A Beautiful Lie) hozta meg, innen pedig egyenes út vezetett az élvonalbeli zenekarok közé. Félreértés ne essék, a Thirty Seconds To Mars rendesen megdolgozott a sikerért – ahelyett, hogy hátra dőltek volna, soron következő This Is War című lemezükkel igen merész lépést tettek a progressive rock és az industrial irányába. 2010-ben a Songkick megállapította, hogy a TSTM a legmasszívabban turnézó zenekar, sőt, a következő évben a Guiness Rekordok Könyvébe is bekerültek az albumot követő több mint 300 állomásos turnéjukkal.

Jared és Shannon Leto azóta is töretlen lelkesedéssel keresik az újat és az egyedi megoldásokat, aminek legutóbbi lenyomata az idén áprilisban megjelent, azt art-pop és az elektronikus stílusokkal kísérletező America című lemezük. Az anyag a Billboard listáján rögtön a második helyen szerepelt, ezzel a Thirty Seconds To Mars eddigi legjobb debütálását produkálta.

A TSTM kétségtelenül megkerülhetetlen hazánkban is, ezt bizonyítja számtalan hatalmas sikerű fesztiválfellépésük. Mindenhol őrjöngő tömeg fogadta a srácokat, akik most végre egy önálló koncerttel szeretnék megköszönni a töretlen lelkesedést július 23-án a Budapest Parkban. Aki már most tudja, hogy ott akar lenni, az november 6-ától tud lecsapni a jegyekre.

(Torony)