promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Drogproblémáiról vallott a világhírű színésznő
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az Új-Mexikóban született színész, Demi Moore nemrég vehette át a Woman of the Year díjat. Az elismerést minden évben olyan hírességnek ítélik oda, akik különleges élettörténetükkel, kitartásukkal bármelyik nő előtt példaként állhatnak.

Demi Moore élete pedig nem mondható épp könnyűnek. Apa nélkül nőtt fel, kimaradt a középiskolából majd már modellként kokainfüggő lett. S, hiába a házassága Freddy Moore rockzenésszel, ez se tudta őt megmenteni káros szenvedélyétől.

Mindezt vállalja is a színésznő. Mint a díjátadón elmonda, A valódi önpusztítás útján indult el, azt érezte, soha nem lesz elég jó, és ezt csak a kokain tudta elfeledtetni vele. “Nagyon gyorsan eljutottam arra a bizonyos válságpontra - mondta.”

Két személy miatt változott meg elmondása szerint: az egyik a lánya, Rumer Willis, a másik egy meg nem nevezett lelki vezető volt. “ Ő egy esélyt adott nekem, hogy ismét irányíthassam az életem, mielőtt mindent elpusztítanék. Nagyon hálás vagyok, mert anélkül, hogy ezt a lehetőséget és bizalmat megkaptam volna, ma valószínűleg már nem élnék - tette hozzá Demi Moore.

(Femcafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás