promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befutott a The Death of Mörk
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A dalok innentől elérhetőek a digitális platformokon, és a csapat ki fogja adni ebben a hónapban fizikai formátumban is. A limitált számú, kézzel készült bakelitet a zenekar maga tervezi és festi, és a koncerteken lehet majd hozzájutni a ritkasághoz.

Az új középlemez dalai közül a Doubt-ot már ismerhetjük, hiszen nemrég egy szürreális, ám rendkívül szórakoztató videóklippel mutatta be a banda a látomást.

A Mörkre eddig kevésbé volt jellemző a melankólia, most azonban ebben a hangulatban merültek el: központi témaként jelenik meg az elmúlás, a halál, és az összeomlás, ami egyúttal a változás előszele is, amit a megújulás, az újjászületés követ. Ezt a spirituális kört kezdik el rajzolni október 31-én, ami jövő tavasszal ér majd körbe, amikor megjelenik a The Resurrection of Mörk, ami az újrakezdésre koncentrál és jóval pozitívabb, “lazább” dalokkal teszi majd teljessé a most kezdődő történetet.

Zeneileg továbbra is a sokszínűség jellemző az új zenére, emellett mégis feszes egységet alkotnak a trackek. A neo-soul és a triphop jegyei találkoznak poppal: amellett, hogy elgondolkodtató, fülbemászó is egytől egyig mind az 5 szerzemény. Rengeteg kép és történet megjelenik bennük, ám minden eddiginél letisztultabb formában hallhatók ezek a történetek. Ebbe a sötét, izgalmas világba visz el minket a zenekar, ahol minden dal után egyre csak várjuk, mi lesz a következő jelenet, hogyan végződik a történet.

Legközelebb Budapesten november 16-án láthatjuk őket, a BUSH showcase fesztivál keretében fognak fellépni az Instantban, de előtte német turnéra indulnak olyan állomásokkal, mint az Aalener Jazztage vagy a Leverkusener Jazztage, ahol a legendás Incognito-val és Candy Dulferrel osztják majd meg a színpadot.

Az új EP-be ide kattintva vethetitek bele magatokat!

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás