promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megjelent az A State of Trance 900 himnusza
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A holland DJ műsora továbbra is a világ legnépszerűbb elektronikus zenei showja, ami hetente gyűjti egybe a legjobb trance és progressive dalokat. Gyakorlatilag az ASOT az egyetlen, ami teljesen hű maradt a műfaj gyökereihez. Nem is csoda, hogy Buuren ötször lett a világ legjobb lemezlovasa a DJ Mag közönségszavazásán, ráadásul 2007 és 2010 között sorozatban négyszer.

Nem csak a legnépszerűbb showról, hanem a legrégebb óta futó műsorról beszélünk. Az első adásra 2001 júniusában került sor, melyet az ID&T Radio sugárzott. Most közeledik a 900. epizód, amit hivatalosan a hollandiai Utrechtben mutatnak majd be 2019 február 23-án. Arminék mellett eddig Above & Beyondék nevét hozták eddig nyilvánosságra biztos fellépőként, de mint tudjuk, rengeteg gigászi DJ-re számíthatunk majd a szakmából.

A producer közben már be is mutatta az ASOT 900 hivatalos dalát, a Lifting You Highert, ami szerintem az egyik legjobban sikerült State of Trance himnusz.

Azt kell mondjam, nagyon rég nem hallottam ilyen mély számot Armintól. A dallamok úgy zongoráznak az érzelmeken, hogy többször is kirázott a hideg a hallgatása közben. A mester ismét megmutatta, hogy ha bár ki is szokott kandikálni kicsit más műfajok felé, a trance az ő igazi asztala. Ha ilyen a kilencszázas, vajon milyen lesz az ezresé, ami már tényleg egy nagyon kerek jubileum lesz.

Ha tehetjük, akkor nagyon jó minőségű fülessel vessük bele magunkat, mert úgy fogja elérni a valódi hatását. Most pedig ideje a magasba emelkedni Arminnal!

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás