promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befutott a Clean Bandit legújabb lemeze
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Clean Bandit neve a többségnek onnan lehet ismerős, hogy 2017-ben szépen lemondták a Szigetes fellépésüket (2018-ban pedig a budapesti női kézilabda Final Four-on lett volna jelenésük: egy héttel az esemény előtt jelezték távolmaradási szándékukat), azonban idén nagyon kitettek magukért, hogy kárpótolják a rajongókat, mivel kétszer is fesztiváloztak nálunk: megmozgatták a Volt és a Sziget közönségét is egy szenzációs koncerttel.

Az együttes Cambridge-ben alakult 2008-ban még az egyetemi évek alatt. Az első albumuk azonban csak 2014-ben látott napvilágot, és a kislemezek is 2011-től kezdtek el megjelenni. Talán a leghíresebb daluk a Rather Be, amit Jess Glynne-szel közösen jegyeznek. Ez a Billboard Hot 100-as lista 10. helyéig tudott felkapaszkodni anno.

Az új anyag igazi sztárparádét tartogat. A tagok olyan énekes-dalszerzőkkel dolgoztak össze, mint Anna-Marie, Zara Larsson, Ellie Goulding, Rita Ora, Craig David, vagy Charli XCX. A „What Is Love?” című lemezük az elmúlt három év gyümölcse és egy izgalmas új fejezet a formáció munkásságában.
Az album a szerelem különböző fajtáit és szakaszát vizsgálja, az elmúlt három év történéseit az együttes életében
– nyilatkozta a csapat a lemezről.

A korong egy leleményes, több műfajt magába foglaló katalógus, izgalmas gyűjtemény, amelyben némi érzelmi líraiságot is vegyített a banda, természetesen a már védjeggyé vált pop-elektro mentén, amelyet a csapat rendszerint klasszikus elemekkel és kitörölhetetlen dallamokkal kombinál.

Ha bepróbáljuk, ígérhetem, hogy egy fantasztikus utazásban lesz részünk. A Clean Bandit új anyagát ide kattintva érjük el.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás