promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Agymenők pasijai kegyetlenül lenyomták Pennyt
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ráadásul a nyolc óriás gázsis színész két darab vígjátékból került ki, ami a Modern család, valamint az Agymenők. A lista a közeljövőben erősen fel fog borulni, mivel az Agymenők hamarosan befejeződik. Ha a The Big Bang Theory már hamarabb törölve lett volna, akkor most az egyik kakukktojás, Marh Harmon állna az élen, aki az NCIS sorozat színésze és producere egyben.

A tizedik helyen most Andrew Lincoln, vagyis a The Walkind Dead Rickje áll, aki szintén kakukktojás, mivel nem komédia sorozatról beszélünk. Az ő helyét is rövidesen átveszi majd valaki a listán, mivel bár a TWD folytatódik, ő kiszáll a sorozatból. Így akár Norman Reedus is felkerülhet a listára, akit Rick pótlására szeretnének használni.

Lincoln után a listán a Modern család színészei következnek, akik jóval rosszabbul keresnek az Agymenők megformálóinál. Most mondhatnánk, hogy az a pár millió dollár ide vagy oda, de bizony az igenis sok, még az olyan színészeknél is, akiknek nem kell nézniük, hogy az akciós vagy a drágább joghurtot vegyék meg a boltban. Amúgy a lista egy éves keresetet ölel fel.

Két érdekességet kell még megemlíteni: az egyik az, hogy Jim Parsons, azaz Sheldon már negyedik éve első a listán. A másik, hogy bár sokaknak biztosan feltűnt, de azért leleplezem a nagy igazságot: nincsen színésznő a listán. Ez már erősíti is a sztereotípiákat az egyenlőtlen feltételekről a nemek között. Kaley Cuoco, aki Pennyt játssza az Agymenőkben, még egy 10. helyre se tudott felférni, míg a négy pasi ott fityeg legelöl.

A top 10 legjobban kereső sorozatszínész:
10: Andrew Lincoln, 11 millió dollár
09: Ty Burrell, 12 millió dollár
08: Jesse Tyler Ferguson, 13 millió dollár
07: Eric Stonestreet, 13,5 millió dollár
06: Ed O'Neill, 14 millió dollár
05: Mark Harmon, 19 millió dollár
04: Simon Helberg, 23,5 millió dollár
03: Kunal Nayyar, 23,5 millió dollár
02: Johnny Galecki, 25 millió dollár
01: Jim Parsons, 26,5 millió dollár

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás