Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nem kispályázik az RTL Klub, három saját gyártású sorozattal száll ringbe

Nem kispályázik az RTL Klub, három saját gyártású sorozattal száll ringbe

Zene, Film & Kultúra

Nem kispályázik az RTL Klub, három saját gyártású sorozattal száll ringbe

Zene, Film & Kultúra

Promotions 13:02
Az egyik legnagyobb bejelentéssel Kolosi Péter, a piacvezető RTL Klub vezérigazgató-helyettese jelentkezett, aki elmondta, hogy jövőre három saját gyártású sorozat is indul a csatornán.
Az egyik egy telenovella lesz Drága örökösök címmel, horvát formátum alapján, a Contentlab fejlesztésében.
A másik egy heti széria lesz Alvilág címmel, amely a holland Penoza, Magyarországon a Fű és fehér por címmel bemutatott sorozat hazai adaptációja. Az Alvilág epizódjait Ujj Mészáros Károly rendezi, Balsai Móni főszereplésével. Ők ketten gyakran dolgoznak együtt, például a Liza, a rókatündérben, illetve legutóbb az X – A rendszerből törölve című filmben. Utóbbi filmnek a Napszállta vagy a Budapest Noir mellett szintén az RTL-en lesz majd a tévés premierje jövőre.
A harmadik, szintén 2019-ben induló RTL-sorozat címe Mellékhatás, ez teljesen magyar fejlesztés lesz a Solaz Mediatol, Tenki Réka és Nagy Zsolt főszereplésével, és a cselekménye a béranya-jelenség körül forog. Rendezője A Tanár című sorozatban is dolgozó Kovács Dániel Richárd lesz, írója Gasztonyi Kálmán
– írja a portál.

Néhány más bejelentést is tettek a különböző csatornák vezetői:
  • November 25-én a Spektrumon indul egy saját gyártású sorozat Volt egyszer egy Vadkelet címmel. A műsor ötrészes és Emir Kusturica lesz a műsorvezető, aki olyan témákat érint benne, mint a pornóipar, a fashionisták, az okkultisták, az újgazdagok, vagy a gasztronómia.
  • A Viacom elindítja a több országban már működő Paramount+ és a Nickelodeon Play SVOD-szolgáltatásokat. Az előbbin Viacom portfólió filmjei, realityjei és sorozatait lehet majd nézni, az ígéretek szerint már idén.
  • A Sony Pictures is teljesen magyar fejlesztésű sorozatot készít Á la carte formátumcímen, amelyet várhatóan 2019 tavaszán mutatnak be a Viasat3-on, hazai szinten nagy és ismert nevekkel. A 10 epizódos drámasorozat főrendezője  Herendi Gábor (Kincsem, Társas játék, Valami Amerika), aki rendezőtársával, Szilágyi Fannival dolgozik együtt. Az augusztus óta forgó produkciót a Paprika Studios gyártja, forgatókönyve pedig Búss Gábor Olivér (Üvegtigris), Trunkó Bence (Argo), Divinyi Réka (Csak szex és más semmi) és Rudolf Péter (Üvegtigris) írói közreműködésével készült.
(Promotions Media)

Borítókép: Facebook