promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
David Schwimmeren még a Jóbarátokban sem nevettünk ennyit
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Miközben lelkesen kutattam az új zenei tehetségeket, meg új filmeket, akaratlanul is belefutottam mindenhol abba a hírbe, hogy David Schwimmer sört lopott. Már mindenki lehozta külföldi lapok terén, szinte már itthon is, szóval nem volt más választásom, meg kellett néznem, hogy mi történt.

Életemben nem gondoltam volna, hogy ezen többet fogok röhögni, mint Ross összes poénján a Jóbarátokban. Lehet majd engem fikázni, és lehet velem vitatkozni, de Ross nem volt egy vicces figura, mondjuk ki őszintén. Viszont ahogy lopja a sört, na hát az marhára Oscar-díjat érdemel, de legalább egy Golden Globe szobrocskát.

Aki hozzám hasonlóan homokba (micsoda alliteráció) dugja a fejét ilyen bulvár hírek láttán, arról van szó, hogy a brit rendőrség keresett egy bolti tolvajt, aki egy az egyben ugyanúgy néz ki, mint Ross a Jóbarátokból. Az illető nemes egyszerűséggel megfújt egy tálca sört a boltból.

El is kezdtek özönleni a kommentek, hogy David Schwimmer, alias Ross nyúlta le a dobozos nedűket. Az elmosódott kép ellenére is a hasonlóságba nem nagyon lehet belekötni.

Közben David Schwimmerhez is eljutott a hír, és azonnal kimosta magát a dologból. Egy videóban bebizonyította, hogy nem lehet ő a tolvaj, mert betonbiztos alibivel rendelkezik: ő épp New York-ban lopott egy tálca sört. LOL.


(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás