promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, hogy mi állt a Wellhello balhé mögött
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Majka és Curtis után csak még egy ilyen Wellhello cécó hiányzott a hazai zenevilágból. Az már biztos volt, hogy a teljes zenekari csapat felállt, és otthagyta a Wellhello produkciót a múlt héten. A zenekar ki is jelentette kikről van szó: Kocsis Máté (dob), Szász Csaba (basszusgitár), Varga Gergő (gitár) és Wagner Emil (billentyű), továbbá Lugosi Dani (főhangmérnök) és Por Botond (monitorkeverő).

A zenekar véleménykülönbségre hivatkozott, és arra, hogy Karácson Tamás (Fluor) már perrel fenyegetett mindenkit. A vita ott durvult el, hogy a zenekar szerint Bartók Mátét, a zenekar volt szaxofonosát Fluor megfenyegette SMS-ben. Ez olyan durva volt, hogy Máté állítólag a rendőrséghez fordult az ügyben, mivel a testi épségét veszélyeztető mondatok is voltak az üzenetben.

Fluor és Diaz ezután gyorsan le is nyilatkozták, hogy minden megy tovább a régiben, csak a zenekar fog változni, akikkel már el is kezdtek próbálni, de ha nem is próbálnak, már összeálltak, annyi biztos. A menedzser mindenesetre tényleg turbó módban oldotta meg ezt a problémát. Bár ki ne akarna a Wellhelloban zenélni, és fesztiválról fesztiválra járni? (Spoiler: Fluor el is mondta a Rádió1-en, hogy egy nap alatt összeállt az új brigád.)
Hogy mi történt? Az utóbbi évben egyre messzebb sodort az élet minket egymástól a brigád egy részével, és úgy éreztük, ez a kapcsolat már nem az igazi, »másfele változtunk«
– írták a srácok anno Facebookon, ahol még nem igazán akartak kitérni a balhé magyarázatára, de a sajtó annyira előkapta a dolgot és húzták jobbra balra, hogy muszáj volt.

Fluor így meg is célozta Balázsék műsorát a Rádió1-en, hogy tisztázzák ezt az ügyet. Itt Tamás elmondta, hogy a „megfenyegetett” szaxofonosuk már egy éve nem volt tag, és nem írt neki szép SMS-eket annyi biztos, de nem is ment rá a testi épségére. Felfokozott volt a hangulat, és már meg is bánta ezeket az üzeneteket, de akkor jogosnak érezte.

„Mi utólag tudtuk meg, hogy ez a srác lejelentette magát az előadói jogvédő irodának harmadik tagként a Wellhelloba, ami szerintem nem annyira vita tárgya. Majd amikor jeleztük, hogy te nem vagy a Wellhello tagja úgy, csak a zenekaré, abból elindult sok probléma” – mondta Fluor a műsorban.

Itt tudni kell, hogy Tamás csak később említi meg, hogy az egyik dalról van szó, amibe a szaxofonos úgy került bele, mint teljes értékű dalszerző. Kérték, hogy ezt javítsák, de Máté erre nem volt hajlandó.

A lényeg, hogy főleg anyagi viták voltak a háttérben. Fluort is megviselte az eset, és egyáltalán nem akarta ezt a nézeteltérést a nyilvánosság előtt rendezni, de ez most már ebbe fulladt. Balázsék helyesen mondták, hogy az élő adás varázsa az, ahol el tudsz mondani mindent, és nem tudják kiforgatni a szavaidat. Sok érdekesség hangzik még el a műsorban, amit ide kattintva értek el.

Az interjú valóban tartalmas. A másik oldal viszont nem kívánt semmit hozzáfűzni a dologhoz.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás